Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja, še vedno blond
. Včasih, ko se spomnim, kako v rožicah sem si vse predstavljala na začetku, bi se najraje sama brcnila v zadnjo plat ...
Saj veš: Na koncu bo vse dobro. Če še ni dobro, ni konec.
Ampak nekoč pa bova!
Ker ni mogel vrjet, da sva tako iskrena, nama je nalašč postavljal vprašanja, da bi se ujela v past, če bi slučjno manipulirala z njim. Na koncu nama je to povedal in rekel, da je zelo malo takih parov, ki tako odkrito govorijo o sebi in ki so tudi med seboj v odnosu tako odkriti.
Sva kr zrastla do stropa!
Res naju je zelo pohvalil, kako dober odnos imava drug do drugega in do okolice. Meni pa je na koncu še svetoval, da moram hitreje predelat svoja čustva, ker sem zelo čustvena in če bom stvari predolgo predelovala, se mi bo z leti nabralo veliko tega in bom počasi izgubila ˝čar˝, ki ga imam zdaj. Je rekel, da sva kot jing in jang. nisva si podobna, ampak se dopolnjujeva in to je dobro, ker v čemer je eden šibkjši mu drugi pomaga in obratno. Res upam, da bodo v Makedoniji to upoštevali in naju nebodo predolgo in preveč mučli.