thaiss
|
punce se pardoniram, nisem vas zapustila, ampak smo imeli na obisku čredo vodenih koz in ni bilo cajta berem berem za nazaj palomini robci so našemu 3 letniku še vedno zanimivi, zadnje cajte pa sploh... fajn so za pucat potleh, čevlej pucat, pa pod tušem se lahko z njim umiješ .... ni da ni Upam da je to dovoljeno, a vidite povezavo pod podpisom.........................................? potem prosim za klik glasuj Aja............. na sliki je pa moja mala piki klikam lepotičko matejčika žal ti ne vem kej dosti povedat o napotnicah pri OBMP, ker nama ja ratalo v prvo in sva šla samoplačniško. Imata pa super plan!!! saša27 super je ta novička iz Kosova!!! Tiana kak lepo, uživajte v vsakem trenutku! Informacij nič in hkrati veliko. Sej vem, da zdaj nisem nič pametnega napisala, lahko le rečem, najmočnejše orožje je stopilo v igro . Zdaj pa stisnite pesti in zobe, pa naj se trese, grmi in razbija. Če kdaj, potem je sedaj točka, ko se lahko stvari obrnejo v pravo smer, torej tole je zadnja karta, je najmočnejša in če ne uspe, je definitivno konec Nič, prav nič ... ampak bo neka informacija, slej kot prej ... imava uradno pomoč super novička Navijačke hvala da ste z nami in se veselite naših uspehov, ob manj lepih trenutkih nas bodrite, streljale bi....super ste! to je najmanj kar lahko naredimo, da vam stojimo ob strani in vas podpiramo Pija, tvoj ima absolutno prav, otrok bo, seveda bo . bravo za možeka!!! uff sem imela kar en kup za prebrat.... vse to mi je uspelo med službo....od 10 ure/po obrokih
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|