Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jest sem dodala mojo ( s katero se še nisem poročila ) v album in jo lohk pogledate
super obleka super barva pa še full ti paše.Sedaj pa vidim da nimam samo jaz takih želij.Ko me kdo vpraša kakšno poročno obleko bi imela jaz vedno rečem da si želi rdečo ali vsaj malo bele(korzet-oz. zgornji del) in veliko rdeče, zraven pa bel šopek, ki ima na sredini štirii žametne rdeče vrtnice, ki simbolizirajo mene, mojega in najina dva otroka .Takšne barvne obleke so mi všeč.
Punce, zelo lepe poročne obleke , jest sem se poročila v tradicionalni barvi-bela je bila s korzetom in dolgo vlečko-ufff zdej bo že sedem let , čas kar drvi
Kar se tiče nosečnosti-trebušček se veča, zdej počasi čakam na brcike sem 16t in ker je to moja peta nosečnost jih pričakujem v teh dneh in jih že komaj čakam do takrat bo pa AS drsel po trebuščku
Katrinka dej še ti svojo poročno slikco prpopi k si bila ful luštna v oblekci
suuuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeeerrr slikce, same lepe neveste sedaj imam pa še bolj apetit po poroki, no mogoče pa nam rata drugo leto vse ob enem narediti. Res ste bile prekrasne neveste pa res same blondinke očitno je ta barva zakon, no saj sem jaz tudi bila prej blond, sedaj sem malo temnejša ampak do poroke bom že svetla
Punce, zelo lepe poročne obleke , jest sem se poročila v tradicionalni barvi-bela je bila s korzetom in dolgo vlečko-ufff zdej bo že sedem let , čas kar drvi
Kar se tiče nosečnosti-trebušček se veča, zdej počasi čakam na brcike sem 16t in ker je to moja peta nosečnost jih pričakujem v teh dneh in jih že komaj čakam do takrat bo pa AS drsel po trebuščku
Katrinka dej še ti svojo poročno slikco prpopi k si bila ful luštna v oblekci
ti a ves da se spomnim se tvojih porocnih slik - sva jih midva gledala k si bla se na dolenjskem doma...ful si bla lepa
ma sej bi dala slikco samo k ste mele res ta prave porocne...moja pa ni lih v tem stilu, pa mi je malo nerodn...ceprav mi je bila noro lepa
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
A ste kle vse blondinke? Drgač ste ble pa vse lepe neveste, midva se pa kr ne misliva nič poročit bova koruznika
naravno sem kostanjeva - fuj fuj, na poroki sem bila medeno blond.......grrrrrrrrr, zdej sm rdecelaska, no bi rabila malo obnove se je ze spralo
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?