Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
iiii, moje barve! Samo, da je moja rumena bolj citronasta. Miš, brez skrbi, ne bi se naveličala takih barv. Saj nimaš cele bajte prefarbane! Jaz imam npr. eno steno in spuščen strop nad napo v rumeni barvi, eno steno pa v roza (sprani malini) - na srečo imam liberalnega moža, ki nima nič proti pinki . Še v spalnici jo imava Pohištvo pa izključno belo.
Seveda Miška, nima smisla, da ti predpražnik pa prt ne bi pasala zraven . Imam pa jaz tud novo kuhinjo. Viola rumena kombinacija. Ti bomkakšno slikico pripopala. Ko bo pospravljena jo fotografiram!
Kuhinja sicer ni pospravljena (o.k. čista štala tudi ni. Je pa kuhinja dolga 4m in široka le 2m, tak da bi morala od sosedov slikat, če bi hotela celo gor spravit. meni je kombinacija čist o.k. Sicer pa se na moj okus ni preveč za zanest . Pri nobeni stvari
< Sporočilo je popravil hektorina -- 14.4.2010 20:59:22 >
Hektorina, hudo odpičena kombinacija! Načeloma so mi divje kombinacije všeč (videla kombinacijo jabolčne zelene in oranžne - visok sijaj, huda kuhinja...), samo, sama pa nimam jajc za kej takega...
TT, saj tud jaz ne spadam med "korajžne". Ampak mi je gospod,ki je izdelal kuhinjo rekel, da naj si predstavljam sama sebe, kako jem, kuham in se družim v kuhinji mrtvih barv. Pol pa sem imela v mislih le še tri kombinacije barvne harmonije: oranžno-modro, rdečo-zeleno ali lila-rumeno. Pa moram povedat, da sem po moje kar zadela, ker tud ko je vreme najbolj BLJAK je v naši kuhnici še vedno sonček
lusna kuhinja.. jaz sem si sicer predstavljala drugacne barve... te so mi take bolj umirjene... mi2 mava npr tumac bolj zive barve po celem fletu... je pa res, da bom(va) zdej presaltata na bolj umirjen ton in bojo zato dodatki tok bl zivi, da mal popestrijo dom...
drugace pa mi hekta, tale tvoj rumeni ton bolj zelen deluje... tak mint.
Kuhinja sicer ni pospravljena (o.k. čista štala tudi ni. Je pa kuhinja dolga 4m in široka le 2m, tak da bi morala od sosedov slikat, če bi hotela celo gor spravit. meni je kombinacija čist o.k. Sicer pa se na moj okus ni preveč za zanest . Pri nobeni stvari
Jaz bi se take kuhinje po hitrem postopku naveličala! Je pa res, da imajo vsake oči svojega malarja. Samo, da gledam par let take barve, fašem sladkorno. Pa brez zamere. jaz osebno sem bolj za umirjene barve, pa da samo z dodatki poživiš, mogoče še kakšna stena, da je res hude barve. Ker to lahko menjaš. Glavno pa je, da se ti dobro počutiš.
TT, a s ti tud blont. tud če nisi se lahko zgovoriš na to. meni vedno pali. Sem zadnjič sodelavca "nasrala" da sem natur blond in si samo rjavo dajem v narastek, da taki kot on mislijo, da nisem natur bionda
miška & co. a prt je še vedno v modi, pa tisti tekači?? mene to ful nervozno dela, itak, pa pri enem podvijanem mulcu ni šans, da je kej druga na mizi, kot ...avtomobilčki.
hektorina, meni je rumena všeč, pinki je prenežna.
jaz imam pa modro kuhinjo v kombinaciji s svetlo "rumenim" lesom. mi je všeč, če bi imela pa veeelik denarja, bi imela pa ali visok sijaj belo ali VS rumeno ali VS oranžno, s kakšno drugo kombinacijo zraven.