Urša08
|
jutro Pa smo spet na stari rutini, možek šel v službo, vstajamo spet bolj zgodaj, Nejc se že podi po dnevni, Žiga pa še mal pančka. Jaz sem jutranjo kavico že popila in sem že na rr Kolumbo bom šla res v odejo pokukat, majo res super kombinacije sem tamalima kupla obema isto postelnino v modro - zeleni kombinaciji Kako si drugače? Trebušček raste? Sjmm super za luknjo v kavču sem vesela da znaš mal izpreč in počivat Onasiss držim pestke, med izpitoma pa kr k men prlet če boš mela višek časa - cca. 15 minut iz Kranja čebel@ tele kamp kučice so men zakon, je pa res da so v sezoni precej drage tud 125 e na dan, izven sezone se pa splača. Maš vse notri dve spalnici, kuhinja z jedilnico, dve kopalnici in seveda kotiček zunaj . Po večini so v Strašku skoraj vse v senčki kar je zakon. Nam osebo to bolj odgovarja kot hotel, ker tam maš tisto sobo in to je to, tukaj mam pa čisto svobodo, ves dan so otroc zunaj, se igrajo, edin kuhat morš sam Mihailo teb sem pozabla odgovort glede hišice - v senčki je, ni pa ograje. Tko da če Mihailo rad raziskuje kot je to rad delal Nejc boš skoz v pogonu pri nas je bil Žiga čist priden pred hiško, se igral,.. tko da ni blo problemov Sjmm o kriza tole s prikolico, ma upam, da se vam javijo. A ste že zazarali? Drugač so pa ene kučice ki imajo eno spalnico in eno otroško s tremi postlami, je en na vrhu, pomoje da bi bla taka za vas, da majo ta starejši trije svojo sobo, vi trije ste pa v spalnici - gre prenosna postelca lepo notri sam mal prermakneš eno nočno omarico Kaj pa če bi šli na tisto rezervirano parcelo v šotor? A v to smer ste že razmišljali?
|