|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
25.4.2010 13:19:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA SAŠKA!

user posted image

KAJ BI TI DALA, ČE BI IMELA TO MOČ?
NE VELIKEGA BOGASTVA - VENDAR DOVOLJ,
DA BI ODGNALO TESNOBO IN PRINESLO UPANJE OBUPANIM.
NE IZREDNE LEPOTE - AMPAK LJUBEČE SRCE.
MOŽNOST, DA BI LAHKO PAMETNO
IN DOBRO UPORABILA SVOJE SPOSOBNOSTI - DA BI LAHKO NA SVETU KAJ SPREMENILA IN BI TE TO VESELILO.
SPOSOBNOST, DA BI ZNALA UŽIVATI V LEPOTI,
KI TE OBDAJA.
POGUM, DA BI VZTRAJALA IN DUHOVNO RASLA.
RADOST, ZADOVOLJSTVO, LJUBEZEN.
ŽIVLJENJE, KI GA JE VREDNO ŽIVETI.

user posted image

VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti ..čim manj zlomljenih src...in en velik koš...sreče in veselja.....

hvala, hvala!!!!!!!

Kako ste pri vas???? Gre kaj na bolje?????Za vsak slučaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
25.4.2010 13:56:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
25.4.2010 14:16:05   
simonakr
Hvala vam punce za podporo! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.4.2010 15:36:57   
tanci29
hej

eh sem zjutraj pozabla stisnik send k so me vlekl stran od čaronalnika

mihailo-sem mal slikice na fb prečekirala....ful ste luštkani...

sjmm-oh revčka...upam da se pocajtaš do jutri vsaj malo, da boš lažje šla na počitnice. pa vsenajboljjše tvoji ta največji šeficiuser posted image

ajvy-pa kaj je zdej to...a ste kaj bolje...kar vse tri ste bubančkane...upam da vas ata carta

urša-o kok fajn na morčita greste....superca, fajn uživejte, pa kok lepo da boste kar 9 dni skupaj, bravo

barabara-pozdravčki tudi tebi in tvoji miškici, lepo da nosečnost fajn napreduje,

kolumbo-kje, kdaj, kako....sem takoj za tale indijanski ples, bomo vse pregnala stran...pocajtejte se oz. da ne bop šlo kaj naprejuser posted image

simona-sam tole je bilo pa bolj iznenada ne, sej nisi nič pisala da bi bil kaj bolan...upam da se vsaj malo dobro držite in da ni prehudo.

tamika-uuuuuu tole sta pa fajn poštimala

florjan-tudi od nas čestitkice z zamudo...poljubčki

claud-pridna pridna...pa naj bo današnji dan lep s tvojo pupiko

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.4.2010 16:35:29   
Urša08
pavzaaaa

Tanci vse si tako lepo pokomentirala nč pa o Hani in Erikuuser posted image , kako sta tvoja čmrla? Je Hana že boljša? Pa ti? Se problemčki rešujejo? Mah sej bo še vse dobr, kakšen dan se res zdi da gre vse samo še navzdol ampak se potem kar poštima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem po ta velikem že vse spakiralauser posted image Uf se pa kar nabere ene robe user posted image Moj avto sesa potem bo pa počasi not začel pospravljat. Dan je sončen, topel tko da sta mulčka večinoma kar zunaj vsa zadovolnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 855
25.4.2010 17:04:40   
Čebel@
tamika:user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.4.2010 17:45:30   
Čebel@
čer(čeprav je zunaj še sonceuser posted image )

danes smo dopoldan vozičkali in bili na igralih,popoldan je pa hana trenirala korake(po 2 naenkrat je delala)user posted image user posted image user posted image ....zdele sva pa bili s malo pod tušem,pa večerjali bomouser posted image user posted image user posted image

da na hitro pokomentiram:

sjmm,ajvy........milijon user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju

simona.....tudi moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

saški vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša,sjmm........uživajta na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem si zapomnilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.4.2010 18:38:57   
tanci29
urša-sem napisala še en post pa mi ga zgleda ni poslalo

no uglavnemuser posted image

smo šli u šoping za futr, pa mullerja smo obrali
potem pa lepo domov, smo pokosilčkali pol sem se pa jest u cune vrgla likat(srajce pa kratke majce...me čaka še en kup pa otroške grrrrrr)

Hana je bolje je antibiotik prijel, erik je pa tud fajn...govori k strgan dohtaruser posted image  
jutri gresta na vrhniko da bom jest lahko malo dlje delala. spet ne morem na bolniško k sem padla u en smotan del, ker je ena na bolniški in ne greuser posted image ,
problemčki se rešujejo, lažje pa bom dihala po 20. maju.

sem pa danes ultra dobre volje, ker em ugotovila da smo dobili VH1 nazaj(moj prav da ga mamo ziher že pol letauser posted image ), tko da mamo musko že cel dan in plešemo likamo kuhamo skratka uživamo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.4.2010 18:55:01   
tanci29
majchy-lepi nohtki...so mi ful ušeč k niso predolgiuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.4.2010 19:17:27   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-lepi nohtki...so mi ful ušeč k niso predolgiuser posted image user posted image

hvalauser posted image .......lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image ......u si bila pridna s cunjamiuser posted image user posted image user posted image ....kdaj se selite?.......kaj je to VH1?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.4.2010 19:20:00   
simonakr
Oj!
Tanci ja ful iznenada je blo, smo mislili da je trebušni virus k razsajajo okrog - vsaj takole je kazalo po siptomih in tud ina os zdr in dežurni sta tko rekla, pol ti pa tkole nanese.

Čebela lepi nohtki.

punce mislite kaj name pa se še oglasim če ne prej drug teden.
papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.4.2010 19:39:49   
tanci29
čebela-VH1 je program k sam musko vrti...ala mtv sam men je ful boljši...ful majo dobro musko pa včas še kakšn dokumentarc al pa kaka odaja o glasbenikih...uglavnem sem ful happy..

selimo se pomoje avgusta oz. 10. julija najkasneje dobimo ključe

simona-oh nč luštno...držite se, pa če kaj rabiš kar povej, če ne drugega kaka topla beseda pomaga da se človek v taki situaciji malo bolje počuti. kaj pa tvoj ali je že nazaj iz službene poti.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.4.2010 21:46:03   
sjmm
še en pozdravček, predno ju3 odrinemo!

mulčki talente gledajo, mali spi, ata še ta kosmatega rihta k bo revež u reji v ta spodnjem štuku za 4 dni, sam ni kej...tam v bohinju glih niso dog friendly..bomo pa mogoče pol na morju skup užival, sej ponavadi gre z nami...sam zdej je kr gužva v avtuuser posted image

jz sm za en odtenek bolje, grlo se je malo udalo, sm pa ko cota...smo kuhali in malo popraznovali, pol je oči mulčke peljel vn, mi2 s Saško pa sva po ta velkem vse prištimali...joj, kok je tega, pa čeprav sam za 5 dni..uf,uf,uf..sm si kr plonk listek napisala, kva morm še zju3 pograbit...sm mal raztresena od tele bolezni..ah, ja no...sej bo

sej bo imela ta velka kompjuter, pa če bom bol kilava in bom bol ležečki..pol vas itak kej pozdravmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bajči vsem!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.4.2010 5:07:10   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

nočka prespana,samo jaz bi šeeeeeeeeeeuser posted image .........sva z možem že kavico ruknila,se moram še oblečt,pa za Hano kosilo naštimat in šibam v službouser posted image

vsem ki odhajate na dopustke:LEPO SE IMEJTE,SPOČIJTE SE IN SREČNO VOŽNJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.4.2010 6:53:17   
baki
jutrooooooo.urša UŽIVAJJJJJJJJ.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.4.2010 6:54:30   
baki
TAMIKA....a še spiš?javi se kaj?in ostale tudi da nem mela samogovorovuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.4.2010 7:48:35   
Urša08
jutro

Mi še pojemo zajtrk, se napravimo in šibamo proti morjuuser posted image

Punce uživajte kjerkoli že bosteuser posted image

Se tipkamo v petek user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 867
26.4.2010 7:49:17   
Urša08
Baki hvala ker boš ta teden poskrbela za podatke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 868
26.4.2010 7:52:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz grem zdaj!!!!!!!!!!!! user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
26.4.2010 7:53:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

TAMIKA....a še spiš?javi se kaj?in ostale tudi da nem mela samogovorovuser posted image

takrat sem še user posted image ... kam si šla?... ste zgodnji

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.4.2010 7:56:24   
TAMIKA3
počitnikarji uživajte!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.4.2010 8:04:09   
baki
vidim da ste ble tu zdej sem pa spet samauser posted image .urša malenkost.bom poskrbela za podatkeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.4.2010 8:07:15   
baki
KOSILO....zelenjavna omaka+kipjeni knedeljniuser posted image .mater sem hitrauser posted image omako že pripravljam knedeljni so prišli iz skrinjeuser posted image ,da lahko pol greva z nikom lepo umiru ven.tastar je itak v službi katja pa je na vikendu na počitnicah.si morem narest bol na iziuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.4.2010 8:39:19   
Ajvy
jutro....

počitnikarce....lepo uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo same....kar bo zanimivo...Tarja samo še AB poje do konca...je ok....Tisa je danes ponoči končno malo bolje spala....zdej ma drisko.posledišno čist ožgano rit.. je tko jokala včeraj pri previjanju ,da sem še jst zraven.....me prav zanima...kaj me še čaka...
Jst sem na lekadolu, ker drgač mam čino...mam lep basovski glas user posted image user posted image

lepo si imejte...prebrala sem vse...pokomentirala, pa ne bom..ker mi punci ne pustita user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 10:00:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!