|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 13:33:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
3.5.2010 14:20:47   
sjmm
naš mali že 2 uri spi...anbelivabl...to se pa pri nas ne dogaja...zgleda, da mu vreme paše

jz mal kuham, pa mal bluzim

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:34:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.5.2010 14:46:58   
MIHAILO
Ful lepe slike Kolumbouser posted image user posted image Jaz sem MIhailuu kupla gugalnico v Bosni pa je tut cist brezvezna se mi zdi da lahko pade ve ceprav ima obroc okrog ampak hojsnica ni stabilna

Neposredna povezava do sporočila: 1104
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 15:04:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.5.2010 15:12:23   
MIHAILO
Super Kolumbo da si uspelauser posted image Meni je pa vceraj mozek polikal goro cot...jaz vse naredim sam to mi je pauser posted image ...jemu pa ena urca in je vse tipi topi sploh mu ni tesko likat,pol mi pa tu pomaga ,jaz pa ostalo naredimuser posted image ...

Ta teden pricakujemo posto za drz. in potem urejamo kredit in nato urejamo stanovanjeeeee...a jej kok bo to eih stvari i dela

Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.5.2010 16:20:33   
sjmm
mi pojedli...so se otroc prov tepli za un šmorn...ne morš verjet k da jih stradamo

mali vse pohamsil..priden

zdej morta pa ta velka 2 posodo zrihtat...je padla komanda izmučene mtkeuser posted image

Maju pa Mihec igra na kitaro in sta oba čist hepiuser posted image user posted image

vau, kolumbo...kok maš ti pridne delavce!!!!user posted image user posted image user posted image

sem klicala k dohtarji....itak...3.5. zaradi dopusta ne dela...mislm...že 10 let me ni vidla dohtarca..pa še k jo nucam pa ne dela????!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ..ju3 še 1x...k mogoče sm res skurjena u nulo, sam laahk, da mam kej slabo kri al kej takega...pol se pa težko poberem...no, bo treba mal na remontuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.5.2010 16:30:37   
Katjusa
punce hvala za veše besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image zlate ste k mi stojite ob strani.... zdej sem se že mal potolažla sem šla po borzi na en kofe k eni in sme se mal menle o vsem in svaštem......

florjan je bil pri logopedinji ga je ful pohvalila in rekla, da ni potrebe amapk če smo že tam ga bomo pač mal dodeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakam da se moj spomni, da pokliče da pride domov....

mamica mi je pa dons dvignala plafon.... kr naprej me sprašuje če bomo to igračo pa ono tja vzel in danes mi je rekla kaj tobogan boste tud vzeli..... in sem sam pribila, če komi čaka..... neki bo rada že pospravljala pa še nikamor nismo šli in pol je bla užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ji rekla, da še sebe ne vem kam bomo dal ne da bom zdej še na tobogan misla.... pa tud kje hudiča ga nej v bloku imamuser posted image user posted image user posted image user posted image in zakaj je treba zdej neke igrače dajat ne vem kam a jih bom za vnuke šparalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne vem če res komi čakajo al kaj??? sobe so si že delil k še pogodbe nismo podpisaluser posted image user posted image user posted image po drugi strani pa rečejo, da imamo plac in da oni nobenga ven ne mečejo.......
dober da vas imam da lahko z vami delim svoje teževe:)

punce ful lepe slike res vse take sončke imete.... jst sem za kako srečanje sam zdej bom bolj težko k sem do 4.8 vsak dan na borzi dobim pa na daj 4,4€ in 6,2€ za potne...... morem zračunat kolk mi bo avto spil in kolk mi bo ostalo..... zdej mi je pa žal da nimam motorjauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.5.2010 18:29:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce hvala za veše besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image zlate ste k mi stojite ob strani.... zdej sem se že mal potolažla sem šla po borzi na en kofe k eni in sme se mal menle o vsem in svaštem......

florjan je bil pri logopedinji ga je ful pohvalila in rekla, da ni potrebe amapk če smo že tam ga bomo pač mal dodeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakam da se moj spomni, da pokliče da pride domov....

mamica mi je pa dons dvignala plafon.... kr naprej me sprašuje če bomo to igračo pa ono tja vzel in danes mi je rekla kaj tobogan boste tud vzeli..... in sem sam pribila, če komi čaka..... neki bo rada že pospravljala pa še nikamor nismo šli in pol je bla užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ji rekla, da še sebe ne vem kam bomo dal ne da bom zdej še na tobogan misla.... pa tud kje hudiča ga nej v bloku imamuser posted image user posted image user posted image user posted image in zakaj je treba zdej neke igrače dajat ne vem kam a jih bom za vnuke šparalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne vem če res komi čakajo al kaj??? sobe so si že delil k še pogodbe nismo podpisaluser posted image user posted image user posted image po drugi strani pa rečejo, da imamo plac in da oni nobenga ven ne mečejo.......
dober da vas imam da lahko z vami delim svoje teževe:)

punce ful lepe slike res vse take sončke imete.... jst sem za kako srečanje sam zdej bom bolj težko k sem do 4.8 vsak dan na borzi dobim pa na daj 4,4€ in 6,2€ za potne...... morem zračunat kolk mi bo avto spil in kolk mi bo ostalo..... zdej mi je pa žal da nimam motorjauser posted image

katjuša..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ne se sekirat za druge, naredi kot je tebi in tvojim fantom prav.....tud z lubijem se bosta poštimala, ko boste na svojem in ne bo vse tako pod pritiskom....službe so pa res pasje zdej....lej, moj ni u službi, je sam svoj šef, pa ga stranke tko napsihirajo, da zvečer še govorit ne more neki cajta...tko,da je mal dopusta res prov prišlo...vi pa si ga boste tudi privoščili....boste imeli svoje stanovanje in se vam bo zdelo, da ste VSAK DAN na dopustu!!!!!user posted image user posted image user posted image

super za florija!!!!

mama se bo pa že unesla, ne skrbi...sej so vse približn enake....jz ful ne maram, da kr neki bluzijo k mačke okol vrele kaše...ma dej direkt povej, si mislim, sam zgleda, da taki so tile naši ta stari...ma bog ve kaki bomo miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.5.2010 18:33:05   
sjmm
jz počivam...sm že zaležanine od kavča dobila...sm že včeri popoldan ene 2 uri preležala, pa še dons ene tok...se mi že kr fuzlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam, ko ene pol urce ležim, me ne boli več med prsmi...ker to je najhuj..k me na hrbtu in spredaj boli nekje na sredini prsi...me špika in zbada...pol k mal odležim je pa kul...za neki cajta....moj je reku, da me bo z neostikom napopu na kavčuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maj se sprehaja po dvorišču po dežju...uživa k norc...jz mu bom pa zdej en gresek skuhala..pol pa že kmal za postlo rihtat....ma, gre dan k bi ga v rit brcnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.5.2010 18:34:22   
sjmm
kva je zdej???...a vse vedrite???

grem gresek kuhatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 18:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 18:54:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 18:58:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 19:49:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.5.2010 20:08:20   
Onasiss
dan...

mojedva se po postelj valjata....user posted image user posted image user posted image

Onasis je lost in spaceuser posted image user posted image

Katjusa... čimprej se presel...boš vidla kva je to blažen mir....user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so ta stari itak narejeni zato, da nam težijo....user posted image user posted image user posted image ..za tobogan ji pa povej, da ji ga boš pustila, če  ji bo slučajno kdaj dolgčas...

vau alarm... pridem nazaj

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.5.2010 20:12:59   
Onasiss
Kolumbo...kva boste zdej nabavl??? Ma je čist vseen kva mate, ker tvojim decom itak najbolj traktor pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bolj se učim ta predmet za izpit bolj mi je kr neki....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy...kako ste????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.5.2010 20:26:38   
Ajvy
Javlja se lastnica gnojne angine....AB 10 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.5.2010 20:47:32   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Javlja se lastnica gnojne angine....AB 10 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.5.2010 20:48:30   
Čebel@
kolumbo.........po pravici mi povej:kako si zadovoljna z 307???user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.5.2010 20:51:19   
Urša08
čer

Mi priromali domov. Jaz sem čist sesuta, brez energije, pa glih dopoldan sem se neki hvalila da se počasi vračauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah bo že. Sem opravila v lkaboratoriju in potem še en šoping tko da smo za en teden napolnili hladilnikuser posted image .

Ajvy ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se že prov smiliš ampak res, pa kaj vas od teh bolezni ne doleti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, počivaj, v glavnem skrbi zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A princeski sta v vrtcu / sta zdravi?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.5.2010 20:52:42   
Urša08
Kolumbo in sjmm sta meli pa popoldan debatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša še vse bo v redu boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss kdaj jutri držimo pesti?

čebel@ kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.5.2010 20:53:27   
Urša08
Punce v vrtec morm it podpisat pogodbo - a rabm kake papirje, dokumente? hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.5.2010 20:54:14   
Čebel@
jaz sem bila celo 1 uro danes v službi......sem rekla da grem domov ker me vse kosti bolijo,diham itak ne,in da se bom pocajtala ker sem že 1 teden čist paf.....šefovi je blo ok,je rekla da se jutri slišiva ali grem v bolniško ali pridem ob dveh delat.....ena od zaposlenih je pa skočila v luft-sem jo samo pisamo pogledala...sem najprej mislila ustrajati vsaj do 18.00,pol k mi je začela pa najedat-sem pa samo šla in naj se znajdejouser posted image ......sem popoldan 2 urci odspala,da me je glavobol spustil-uf je pasalouser posted image user posted image user posted image

Hana že 2 urci pančka....mož je prišel ves dišeč iz kopalnice,tko da si moram operil nabutat v nos,da ga bom lahko ovohavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z našo mati imava spet eno tiho mašouser posted image user posted image user posted image user posted image

tok nahitrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.5.2010 20:54:26   
Urša08
Onasiss glavo pokonci, jutr boš itak razturala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je z Vitovo glavo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.