|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
7.5.2010 12:59:56   
Urša08
Sjmm ja mi sreda odgovarja tko da se vidimo user posted image user posted image user posted image

Žiga je vstal, popapcal kosilo in se igrauser posted image Zaenkrat dobre volje. Men se pa nč ne da. tud v šoping se mi ne da ituser posted image Bo mogl počakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.5.2010 13:05:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ja mi sreda odgovarja tko da se vidimo user posted image user posted image user posted image

Žiga je vstal, popapcal kosilo in se igrauser posted image Zaenkrat dobre volje. Men se pa nč ne da. tud v šoping se mi ne da ituser posted image Bo mogl počakatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREDO

ej, taka sm bla jz včeri...no way za u štacuno, pa še tok pozn, sam je Maju aptamila zmanjkal...to sm pa mogla iskatuser posted image

tlele visim, sam 1 račun sm napisala, pa neki plačala....grem še kako kofico spit...sm k vreme...k sonce...mal zaide, mal se pokaže...zdej sm 2 kivija poglodala, pa en sadni napitek ruknla...upam, da bo kej boljeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.5.2010 13:06:37   
sjmm
kolumbo....a si že vse zapravla?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.5.2010 13:08:15   
sjmm
uf, poletna garderoba...Maj bo tud nagec hodu...sam zdele me bol skrbi garderoba za valeto k Majeve cunjice...sam da valeto prežvim, pa sm že vse nardila za letosuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.5.2010 13:10:11   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

uf, poletna garderoba...Maj bo tud nagec hodu...sam zdele me bol skrbi garderoba za valeto k Majeve cunjice...sam da valeto prežvim, pa sm že vse nardila za letosuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa imate valeto?....a sta tist dan s Saško kej najdle v ljubljani?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.5.2010 13:12:05   
sjmm
naš mali skejter

user posted image

pa še z mami

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.5.2010 13:12:45   
Urša08
sjmm a še nista s Saško nič najdle?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.5.2010 13:14:23   
Urša08

naš mali skejter

user posted image

pa še z mami

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen sonček je Maj user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kok sta luštna skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.5.2010 13:31:46   
Urša08
Sjmm maš ZS

Pri nas je oblačno, sivo in pihauser posted image grdo vreme. Bomo kar na toplem notri. Sedaj sem kruhek dala pečt, pa cune sem prebekslala v sušilca, popoldan pa spet malce likanja, da kup zmanjšamo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.5.2010 13:44:01   
MIHAILO
oj ..Hvala punce za lepe zelje...

Hana bravo kmalu bos korakala vsepovsod..user posted image

TAMIKA user posted image user posted image user posted image pozdravite se

URSA evo mal eergije zate ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva sla pes do trgovine i je mihailo skoz hodil,sam ko gre tovornjak mimo se morava vstaviti in on brm,brmmmmmmm i ga gleda dokler ga vidiuser posted image Bo moj moral ga ekrat dat mal v svojga sleperja...Zdaj Mihailo aja,je danes vstal ob 7h in takoj mora 2x ajat...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.5.2010 13:45:15   
MIHAILO
Crko nnnn mi tesko prime ...Mihailo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.5.2010 13:48:10   
Urša08
Ajvy kako si? Je šla angina stran od tebe?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.5.2010 14:17:24   
Čebel@

naš mali skejter

user posted image

pa še z mami

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen sonček je Maj user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kok sta luštna skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod uršouser posted image user posted image user posted image user posted image res sta lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.5.2010 14:19:08   
Čebel@
Hana je spala od 11.30-14.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele bo imela kosilo:bučkino omakico in kus kususer posted image user posted image user posted image ....pol greva pa po sedežek in v deichmana pogledat za kakšne supergice za Hanikouser posted image user posted image user posted image

zunaj pa full pihauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.5.2010 14:19:51   
sjmm

sjmm a še nista s Saško nič najdle?

še nisva šle iskat!!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.5.2010 14:23:39   
sjmm
Maj se je ob 13.15 zbudu...sm ga nazaj uspavala, pa sva skupi do zdele počivala....joj, sam zdej je treba pa mal v roke pluntuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.5.2010 14:24:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

naš mali skejter

user posted image

pa še z mami

user posted image

se podpišem pod uršouser posted image user posted image user posted image user posted image res sta lepauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.5.2010 16:33:52   
MIHAILO
Sjjm Kaksega srcka imas tok je lepiuser posted image ...Ti pa zaris zraven--lepa,lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.5.2010 16:34:47   
MIHAILO

Hana je spala od 11.30-14.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele bo imela kosilo:bučkino omakico in kus kususer posted image user posted image user posted image ....pol greva pa po sedežek in v deichmana pogledat za kakšne supergice za Hanikouser posted image user posted image user posted image

Le najdite kaksne da bo Lahko Hanika sprintala v njihuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.5.2010 16:34:58   
Čebel@
sva šli po sedežek-se je tašča javvila da gre z nama tko da smo babe malo lumpaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .......sem šla še za šuhice pogledat,pa ni nič pametnegauser posted image .......zunaj pa piha ko pri norcihuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.5.2010 16:35:49   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Le najdite kaksne da bo Lahko Hanika sprintala v njihuser posted image user posted image

ni nič pametnega.....sej ne vem če se mi sploh splača kupovat supergiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.5.2010 16:35:58   
MIHAILO

Sjmm maš ZS

Pri nas je oblačno, sivo in pihauser posted image grdo vreme. Bomo kar na toplem notri. Sedaj sem kruhek dala pečt, pa cune sem prebekslala v sušilca, popoldan pa spet malce likanja, da kup zmanjšamo.

pridnauser posted image ..Je kaj manjsi kupuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.5.2010 16:49:01   
sjmm
mi vsi siti

tortica se peče

Maj bo šel zdej še na en lepotni dremež

zdej je bil z jančijem in Mihcom na igrišču...pol pride še ene 5 janovih sošolcev in vsi k puterček mehki k majo Majčija...drgač pa taki hudi frajerji...user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sm ene slikce skenirala od mojih 3 ta prvih k so bli mali...bom probala kej prlepet, da vidte, če so kej Majčiju podobniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.5.2010 16:50:17   
Katjusa
hej punce......

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za korakece..... supergice.... hmm jst sem kupla kr ene take bolj letne opanke.... najreje je pa čist bos sam dober po tepihu še gre zunaj pa je še mal prehitro.... je ful hecn če je sam v nogavicah si jih dol potegne pol je pa ful važen.....

sem slabe volje me je moj klical, da bo zamujal in pol sem že bla slabe volje in otroka sta to takoj izkoristla in me še mal podžgala..... pol me še brat kliče imate neki za mamico in mi je neki grozil kaj si bo naredu sme sam rekla, d amam svoje probleme in da me ne zanimauser posted image čez 5 minut je pa mamica prišla se tožit pa sme ji rekla vidiš zato pa gremo ker mamo sebe dost ne da morem še druge poslušat kake probleme imajo pol sem ji pa rekla če bo kavo pa reče da nima cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta šla z atijem na sprehod pa sem jima florija zraven poslala ker je bil ful sitko.... sem misla tud jst z benijem it pa nisem našla benijevih šuhekov k jih kr okol nos tak, da sma zdej mal pospravla zdej grema pa mal z vozičkom na luft se morem mal zluftat.......

e takšni so naši dnevi vedno neki dogaja..... jutri boma pa v stanovanju če bo vse po sreči......

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.5.2010 16:55:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej punce......

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za korakece..... supergice.... hmm jst sem kupla kr ene take bolj letne opanke.... najreje je pa čist bos sam dober po tepihu še gre zunaj pa je še mal prehitro.... je ful hecn če je sam v nogavicah si jih dol potegne pol je pa ful važen.....

sem slabe volje me je moj klical, da bo zamujal in pol sem že bla slabe volje in otroka sta to takoj izkoristla in me še mal podžgala..... pol me še brat kliče imate neki za mamico in mi je neki grozil kaj si bo naredu sme sam rekla, d amam svoje probleme in da me ne zanimauser posted image čez 5 minut je pa mamica prišla se tožit pa sme ji rekla vidiš zato pa gremo ker mamo sebe dost ne da morem še druge poslušat kake probleme imajo pol sem ji pa rekla če bo kavo pa reče da nima cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta šla z atijem na sprehod pa sem jima florija zraven poslala ker je bil ful sitko.... sem misla tud jst z benijem it pa nisem našla benijevih šuhekov k jih kr okol nos tak, da sma zdej mal pospravla zdej grema pa mal z vozičkom na luft se morem mal zluftat.......

e takšni so naši dnevi vedno neki dogaja..... jutri boma pa v stanovanju če bo vse po sreči......

katjuša...vama želim, da se hitro preseliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?