|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
14.5.2010 9:49:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro....jst sm dons čist neki švoh....pooldne se bom kr G nalimala, ker sm pomoje fasala eno vnetje, ni mehur sm ziher, ker je čist drug pekoč občutek, plus tega k sm se zbudila me je cela desna stran trebuha bolela, zdej je mal bolš....me je pa pred 10mi minutami klical Šime, d prihaja s taščo in tastom u kontrolo, pa da še kakšno rečemo,  ( kje bojo grmički pa rožice pa jaškiuser posted image ), pa je reku d nej po tleh pomijem, ker njegova mami pride samo 5 krat na leto....sorry danes no go, sm samo posesala, pa kavica že čaka.............u pi...so že tle čaoooo

o, kolumbo...upam, da bo hitro dobro...mene je tud vsake tok cajta bolelo na desni strani, nad šivom...pol sm mal odležala, pa je blo bolje, pa zju3 včas tista stran kjer sm spala...hja, ni, kej ..je le že 3 nosečnost....morš bol počivat!!!!!!!!...k ti res velik okol vandraš...bejbi se pa razvija in razgraja not...pa se vse razteza in pol tud kej boli..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 10:42:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.5.2010 11:18:08   
Katjusa
sjmm hvala za tvoje besede.... tvoje mnenje tvoj pogled mi vedno veliko pomeni, pa nočem katere ožalit sem vedno zelo zelo vesela, ko mi namenite kako besedouser posted image user posted image user posted image .
Saška joj se spomnim teh let.... mislim da je to čas k prvič v življenju čutiš tist pritisk in k se ti zdi, da ti cel svet stoji na glavi in pol še starši kej težijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še mal pa bodo počitnice in se bo vse drugače vrtelo:)
ko pridejo moški dnevi je vedno user posted image naj čim prej mine in naj bo vikend lep in družinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo a tvoj ve da si noseča in da te neki matra? počivaj in vzami si čas zase ne se pustit in le pejd do G, držim pesti, da ni nič hujšega in da boš hiter boljše...

Baki naj vam v nedeljo sije sonce in Katji vse čestitke za 1. obhajilouser posted image user posted image user posted image
pa super za morje:) jst sem ponavadi hodla v kolenije joj je blo fino še zdej bi šla, če bi lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image a skupaj tud greste kej na morje?

jst sem super otročki tud, možek tud, dons grema kuhinjo plačat, da nam jo pol prpelejo pa darilo za 3 leta staro punčko mormo it kupit k gremo jutri na RDuser posted image user posted image user posted image nimam pojme kaj nej kupimo...... zvečer ko gresta otročka spat grema pa z mojmu na pokeruser posted image k njegovi sodelavki se je preselila pa ima neko feštico in bojda se bo poker igraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem če ga kdo zna al se bomo sam učiluser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sma štoke iz stanovanja zmetala..... komi čakam.... da bo stanovanje v finalnih delih, sem utrujena in razpoloženje mi ful niha k morem tolk stvari naenkrat delat in razmišljat.....

Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.5.2010 12:20:12   
Urša08
Tortica narejenauser posted image Sedaj pa še kosilčka narest, pa mal pospravit.

Kolumbo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.5.2010 12:32:27   
Urša08
Kolumbo me prav zanima kak sendvič nardiš tastuuser posted image

Sjmm a ma tvoj preveč dela in je mal preutrujem potem je pa vsak gib preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super da napredujeta v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.5.2010 12:55:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo me prav zanima kak sendvič nardiš tastuuser posted image

Sjmm a ma tvoj preveč dela in je mal preutrujem potem je pa vsak gib preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super da napredujeta v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dela ima glih fajn, sam v enih blokih dela stopnišča in podeste in ko vleče izravnalno maso, naj se pol ure nebi gor hodilo...k pač more bit zelo gladko, preden potem polaga pvc plošče...sam je folk tok brezobrazen...mu skoz gor tacajo...on bi pa rad lepo nardil..in pol je pač jezen že k domu pride.....sej bo bolš...moj ima ena čudna obdobja...k njegov fotr...in more kr neki grdo gledat in se vase zapret...jz bi mu rada pr tem pomagala...sam je trmast k user posted image ...bo že boljeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.5.2010 12:56:09   
sjmm

Tortica narejenauser posted image Sedaj pa še kosilčka narest, pa mal pospravit.

Kolumbo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!!!!

si pa res pridna!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.5.2010 12:58:25   
TAMIKA3
dan user posted image
okna zmontirana user posted image user posted image , samo Fate niso pustili, jaz je pa tudi ne najdem user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
14.5.2010 12:58:32   
sjmm
mi2 sva bla uro in pol zunaj...sva z eno sosedo mal vozičkali...je blo vroče na momente k vrag...pol je pihal k strela..pol se je še mal uscal...sam se nismo daliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mali pohamsal sadje, spil sok...zdej spančka...upam, da bo še mal not prinesu za ponočuser posted image

grem cote zložit...me 2 škafa čakata...pol pa kuhat...dons na programu...korenčkova juhca z zdrobom, pa končno bojo ocvrti njokci...pa brokoli omakca in solata

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.5.2010 12:59:30   
TAMIKA3
kako ste drage dame?

sjmm... a si boljše?
pa naše user posted image ?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.5.2010 12:59:44   
Urša08
Kosilo že skoraj narejeno. Me Nejc že 3 dni prosi za makarončke in danes jih bo dobil. Hitro kosilo, pa še moji trije fantje jih naravnost obožujejouser posted image zraven pa pesa ker se mi zadnje čase blazno lušta.

Sjmm
si bo tvoj možek med vikendom spočil pa bo.

Vreme je spet za en drek, smo mel že dež. Baje jutri nam tud ne uide tko da sem jaz že pošteno sita tega vremena. Sem mojmu rekla da če bo čez tri tedne še vedno tkole mrzlo da ne gremo na morje.

Grem počasi kosilo na mizo dat, pa se potem še oglasim.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.5.2010 13:00:50   
Urša08
Tamika super za okna user posted image user posted image user posted image user posted image Pri vas dogaja na polno user posted image user posted image user posted image user posted image Kako so otročki? Je Maj že ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.5.2010 13:03:20   
Urša08
Tamika mam zate en user posted image (lahko tud na zs). A si imela ti pri tretjem otroku (pri Mai-ju) starševski dodatek? A so ti dali za 12 al 13 mesecev?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.5.2010 13:06:40   
TAMIKA3

Tamika super za okna user posted image user posted image user posted image user posted image Pri vas dogaja na polno user posted image user posted image user posted image user posted image Kako so otročki? Je Maj že ok?

smo koliko toliko ok. dogaja pa res na FUUULL, zdaj je trbe že počasi pripravit za fasado, sem spet preveč govorila in bomo leseno ograjo spremenili v siporex ograjo, ki bo enake barve kot fasada... moj dolgi jezik user posted image user posted image user posted image user posted image
Maj je dosti boljše, samo AB mora do konca popit, v ponedeljek pa "delat" user posted image

Tristan je ponoči spet nekaj sračkal, mu malo nosek nagaja, pa mislim, da zadnja 4-ka ven rine, bo boljše

pa vi?
ti si skoz v muvingu, počivaj bejba user posted image ... delo počaka user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.5.2010 13:08:26   
TAMIKA3

Tamika mam zate en user posted image (lahko tud na zs). A si imela ti pri tretjem otroku (pri Mai-ju) starševski dodatek? A so ti dali za 12 al 13 mesecev?

ja, se podaljša za 30 dni, če so user posted image user posted image mlajši od 8 let user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.5.2010 13:11:03   
Urša08
Tamika sej se čuvam in ko pride moj si ponavadi kr eno urco za poležavanje na kavčku in kako kavico v miru privoščim, zvečer po 8 pa tud nč več ne dalamuser posted image Uvau kok boste mel lepo, bomo čist presenečeni ko polet pridemo naokoli user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.5.2010 13:11:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ja, se podaljša za 30 dni, če so user posted image user posted image mlajši od 8 let user posted image user posted image

superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.5.2010 13:12:34   
Urša08
Tamika tile zobki so pa res user posted image , naj čim prej pokuka na plano, da bo mel Tristan potem mir. Kako je pa z njegovo alergijo? Je že kaj boljše? Mata še veliko terapij?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.5.2010 13:14:02   
TAMIKA3

Tamika sej se čuvam in ko pride moj si ponavadi kr eno urco za poležavanje na kavčku in kako kavico v miru privoščim, zvečer po 8 pa tud nč več ne dalamuser posted image Uvau kok boste mel lepo, bomo čist presenečeni ko polet pridemo naokoli user posted image

ti samo počivaj in se pusti razvajat svojim moškim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 13:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
14.5.2010 13:16:22   
TAMIKA3

Tamika tile zobki so pa res user posted image , naj čim prej pokuka na plano, da bo mel Tristan potem mir. Kako je pa z njegovo alergijo? Je že kaj boljše? Mata še veliko terapij?

19.5. imava kontrolni pregled, pa bomo videli kje smo user posted image zdaj pazim kaj je - user posted image , če se pregreši - user posted image
pridem nazaj, me je mami klicala naj pridem po jagode user posted image
ne mi uit user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 13:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1672
14.5.2010 13:18:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kako ste drage dame?

sjmm... a si boljše?
pa naše user posted image ?

še kreham...grem pljuča slikat drug teden..menda je lahk kaka prikrita alergija..pol pa iz tega bronhialna astmauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ostalo..kri ipd...kar ok...hvala k misliš name!!!!!!!!

kako ste vi????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
14.5.2010 13:25:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej URŠA mene pa zanima za tisto stanovanjsko subvencijo za mlade družine a je kje kakšen link oz a to že laufa, al kdaj bojo s tem začel  

pohiti do 20. al 22. je čas za oddat mi imamo že vse pripravljeno sam poslat je treba:)

Neposredna povezava do sporočila: 1674
14.5.2010 13:29:14   
Urša08
Kolumbo lej tuki si mal preberi
http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/index.php?a=true&l=si&b=610&SPLETOO_REQUEST=File,496

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice zdravijo otroke in odrasle
Pravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?