|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
19.5.2010 12:21:23   
MIHAILO
CEBEL pridno se uci...Ne vem kdaj ,ker je zadnje case tako zmesana tazadji mesec sem jo imela na 30 dni ,prej pa bila parkrat na 40...zadnjo user posted image sem pa imela 17. tako da bom pocakala do 24.in ce je ne bo bom test naredila...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.5.2010 13:14:47   
Urša08
Meni pa danes čas kar leti. Dopoldan sprehodek po sončku, potem ena kavica s kolegico, kuhanje kosila,...

Sedaj Žiga spančka, Nejc se igra. Mene pa čaka kuhinja da jo v red dam.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.5.2010 13:18:49   
sjmm
sva se navozičkala, nahodila, mali je kr na igrišču eno jabolko poglodal...joj, pa tko nesrečno se mi je zvrnu...tik ob peskovniku in je pol direkt v peskovnik padu...sej ni blo nikjer nič videt...HB...se pa vedno guzi tm k najmanj placauser posted image user posted image

zdej je pojedu milupa kašico..k dons nism imela juhce...spil flašo soka in spančka

jz sm si za kosilo prpravla...riž, omakca..por, ohrovt, korenje in koruza...pa na konc kiri sirček not umešan in pa vegi hranovke, pa zelena solatka...k jo je na vrtu zdele res obilo

sm klicala za slikanje pljuč...27tega

pa dons j menda moj zbral prikolco k si jo bomo sposodil...dajo pa zravn..vse....mizo, stole, baldahin, posodo, šporget...pa še z unim sta nekak zdilala..k mu je moj tud neki delu....da nam jo bo kr dol zapelu in se mojmu ne bo trena s tem kujnštvat....ker je dolgaaaaaaa...5,5m...sej , ne k nas je pa tolkuser posted image user posted image user posted image ...tko, da bomo pršparal ene 300-400e, ker ne bo trena kljuke na avto montiratuser posted image user posted image

aja..pa glede valete....bo šel z nami sam Jan...se je moja mami javila,user posted image user posted image user posted image da pride k nam in bo Mihca in Majčka popazila...sej edin njej ju zaupava...pa itak jo Maj od vseh ta starih najbolj pozna in ima rad

tko...da je dons kr ok dan..user posted image user posted image user posted image .tko nasplošn...če odmislm, da je moj dec tak trot...upam, da se popoldan ob eni fajn kavici kej dobrega zmeniva...držite pesti!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.5.2010 13:19:24   
sjmm
user posted image user posted image user posted image ..cote obest..pol pa kuhat!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.5.2010 13:28:37   
Urša08
Sjmm super za varstvouser posted image user posted image user posted image Najlepš pa je da sta tašča in tast na vikendu - naj čim dalj tam ostanetauser posted image user posted image user posted image Uf cote ja, sem ravno eno rundo privlekla iz sušilca, sem se odločla da vsak dan kej operem ker drugač se mi kr zmeša od vseh cunj. Bo pa treba dons mal likalnik zagnat ker moj neki jamra da mu majic manjka. Glede pogovorov se pa z mojmu kar da zmenit, saj bo tvoj tud spregledov boš vidlauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.5.2010 13:30:38   
Urša08
Baki kako je pa s tabo, si še vedno na čakanju? Sem se danes spomnila nate k sem en članek o Preventu bralauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.5.2010 13:31:54   
Urša08
Sjmm kok sploh pride najem prikolice na teden - čist tko informativno me zanimauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.5.2010 13:33:32   
Urša08
Itak k mam jaz cajt nobene ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 14:27:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.5.2010 14:27:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kok sploh pride najem prikolice na teden - čist tko informativno me zanimauser posted image

25 dni.....750e

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.5.2010 14:28:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutrouser posted image ......je pasal drnjohatuser posted image , vmes se je juhica skuhala, tko d grem jest.
Danes smo sami celo popoldne morm še pogruntat, kaj čmo delat

lepo, da si se nadrnjohala!!!!!!!!!!user posted image user posted image

no, če bosta res šla mim ju3..pa le vržta vn une gajbice, pa da poračunamo!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.5.2010 14:30:03   
sjmm
sm mislila, kok bo spal, če bo šel mal kasneje..pajade...uro pa 10 min...pol je pa še kr neki jokcal...sem ga probala še mal uspavat...NEUSPEŠNO

grem kosil na mizo posreštuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 14:31:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.5.2010 19:28:49   
sjmm
evo dons sm mela turbastično popoldne...sm peglezn na maraton peljala...4 stroji lepo v kupčkih čakajo...sm hepi k radiatorčekuser posted image user posted image user posted image

naš majči je dons tooooooooook tečkan in zaspan...ga skoz kr na glavo nese....je že povečerjal...mislim, da bo v pol ure v postlici....mu očitno kr manjka da bi kak popoldan še mal zadrnjohcal

kva dogaja pr vs????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.5.2010 19:29:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ok, se vidimo, te pokličm k bova štartala od doma....niti približno ne vem kdaj............mi je neki obljubu d me bo še u TRST peluuser posted image ....hitr mi prosm povejte, kje je kakšna dobra štacunauser posted image user posted image user posted image

ja, poklič pa le...k včas z malim mal poležavavauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1965
19.5.2010 19:30:15   
sjmm
mam tle še eno vojsko lačnih....grem futr na mizo prštimat, da mi kakšn ne omedliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
19.5.2010 21:42:15   
Čebel@
čer

dost za danesuser posted image user posted image

mihailo....držim pestke da ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......meni tudi tako hitro dnevi letijo da je jojuser posted image user posted image

sjmm.......user posted image user posted image user posted image za tak lep,uspešen dan......pa upam da se bosta s tvojim lohk kej pametnega zmenilauser posted image

kolumbo......vsa čast,da upaš spat,medtem ko imaš prižgan štedilnikuser posted image user posted image .....fajn šopingerej po Trstuuser posted image user posted image user posted image

se grem še malo učit,pol pa spat........nočkouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 21:42:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.5.2010 21:49:00   
sjmm
sm mal jedilnike sestavljala za naslednje dni glede na obstoječe zaloge

zdej se mi pa neki zehauser posted image

sm pa se ful pregrešila zdele zvečerin sem pojedla velik sendvič s sirčkom....verjetn mi je lakoa na dan usekala k sm tok likalnik matralauser posted image

moj še ene račune šlihta, da slučajn ju3 ne ostanem brez delauser posted image user posted image

grem mal lukno u kavč delatuser posted image

mihailo...navijam za user posted image user posted image

kolumbo...po deveti ni blemauser posted image user posted image

čebelc@....kok si pridna...se kr učiš...user posted image user posted image user posted image ...pa en lep počitek...tak, da se zju3 kr prerojena zbudiš ti želim!!!user posted image

no, to je to za dans od mene...lepo ninkajte, se stiskajte in počivejte...pa mulčke na off za ponoč!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 7:16:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 7:18:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.5.2010 7:35:33   
Urša08
jutro

Kolumbo hvala za kavico , danes pa uživaj user posted image user posted image user posted image pa super za brcike user posted image user posted image user posted image v katerem tednu si jih prvič začutla? Joj jaz že komi čakamuser posted image user posted image user posted image

Sjmm super za jedilnike, tako sem jaz ponavadi delala zadnje čase pa nekaj štrajkam user posted image jaz sem ponavadi predno sem šla v trgovino mela za en teden jedilnik in potem vse nakuplauser posted image

Naša nočka ok, jaz sem se naspala, kavica je že popita, sedaj bo treba pa zajtrk naštimat.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 7:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.5.2010 8:08:29   
Čebel@
jutrouser posted image

spali smo celo noč,ampak jaz bi šeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

sjmm......vav čist pridna z likanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.......iiiiiiii že brcauser posted image me je sama folšijauser posted image .........fajn zapravlejtauser posted image user posted image user posted image

urša......jutro.....user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko in da ti je ratal se spočit

nesem Hano dol k tašči,in se grem spet malo učituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.5.2010 8:14:08   
baki
jutrooooooooooooooooo.nik je včeraj spal 2x.dop.1,5 ure in pop.2uri.tk da ne vem če nebo začel spet po dvakratuser posted image .pa naj bo dokler sem še doma.URŠA.....še sem na čakanju.ne vem kaj bo.pa dost o službi.sem včeraj imela napad žolča.adijo pamet.sej ni čudno če se pa skos sam sekiram.druge službe pa niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?