Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:22:32
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z O d'best, ful zakon čevelj. Zračen, udoben, lep,....... če imaš več kot 60 let, ja.
_____________________________ Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:24:00
barika
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z , če tole predlagam moji mami, mi jih v glavo vrže, pa se ne pogovarja več z menoj
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:25:28
muco
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z O d'best, ful zakon čevelj. Zračen, udoben, lep,....... če imaš več kot 60 let, ja. Tile so za v trugo!
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:26:46
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z O d'best, ful zakon čevelj. Zračen, udoben, lep,....... če imaš več kot 60 let, ja. Tile so za v trugo! Da ti je udobno na vsakem koraku
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:28:05
baguSka
jst pa kej tacga in temu slicno.. pac vecino furam jeans in indijske hlace.
_____________________________ Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:28:15
hektorina
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z O d''best, ful zakon čevelj. Zračen, udoben, lep,....... če imaš več kot 60 let, ja. Tile so za v trugo! Da ti je udobno na vsakem koraku Še za v trugo ne, ker je preveč nereciklažen
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:29:05
baguSka
Alpina pa rula. Sploh ne vem kaj vam je.
_____________________________ Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:31:08
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Alpina pa rula. Sploh ne vem kaj vam je. Ala, mislim, pojma nimate o modi, pa neke načičkane čevlje popate gor, da se že na daleč vidi, da so neudobne. Potem pa mate take grenke face, ste tečne, ker vas čevelj žuli. Jaz sem pa skoz nasmejana, ker nosim udobna in zračna obuvala. Pika.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:31:23
baguSka
pa tole npr:
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:32:27
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem pa skoz nasmejana, ker nosim udobna in zračna obuvala. Pika. Bravo. .. Ceprav zame ga se vedno ni cez Geox. Ta sele diha!
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:34:45
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa tole npr: Keen ima tut meni všečne švedre
_____________________________ Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:34:54
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Alpina pa rula. Sploh ne vem kaj vam je. Ala, mislim, pojma nimate o modi, pa neke načičkane čevlje popate gor, da se že na daleč vidi, da so neudobne. Potem pa mate take grenke face, ste tečne, ker vas čevelj žuli. Jaz sem pa skoz nasmejana, ker nosim udobna in zračna obuvala. Pika. Berem. Sam danes pa so te čevlji malo tiskali, ne?
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:35:28
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ceprav zame ga se vedno ni cez Geox. Ta sele diha! spet podpis.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:35:32
muco
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem pa skoz nasmejana, ker nosim udobna in zračna obuvala. Pika. Bravo. .. Ceprav zame ga se vedno ni cez Geox. Ta sele diha! A zato se naša grdo drži!
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:37:06
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem pa skoz nasmejana, ker nosim udobna in zračna obuvala. Pika. Bravo. .. Ceprav zame ga se vedno ni cez Geox. Ta sele diha! Globoko. Vsak vdih čutiš
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:39:23
baguSka
Bingo.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:40:27
pety78
Za v službo pa tele... http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art9D161Z Pašejo na vsak kostim in da ne govorim o poželjivih moških pogledih. Raho, tvoja izbira.... ...se res ne spodobi za malo mlajši letnik kot 1932. Malo pa moraš bit samokritična.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:41:35
pety78
Baguska, pejt na FB pogledat, če maš čas. Sem dala glih eno novo sliko gor iz 4-ih delov. Za mojo sestrco.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:41:49
TomTaylor
Tole pa jz nosim:
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:42:46
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Tole pa jz nosim: A kr bosa si?
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:43:54
baguSka
Odoh ja. Na FB.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:44:04
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Tole pa jz nosim: A kr bosa si? Revčka. Js mam ene Alpinine, če jih želiš.
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:44:44
barika
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Tole pa jz nosim: a bosa si?
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:45:35
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Tole pa jz nosim: ouwaaa, kr tema je ratala
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
dopust Michonne RR Kam greste letos za glavni dopust? Na morje (
69% )
V planine (
3% )
Sorodnikom (
0% )
Na potovanje (
6% )
Nikamor (
22% )
Število vseh glasov: 32 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !