Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj imeti otroka po CR? 24.4.2010 11:23:56
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem zanosila 13-14 mesecev po CR, vse ok, rodila normalno...
|
|
|
|
RE: Kdaj imeti otroka po CR? 24.4.2010 13:31:37
|
|
|
|
živa
|
Eno leto po CR lahko zanosiš brez tveganja. Sicer nekatere zanosijo tudi prej in nimajo nobenih težav, ampak jaz sem bolj ziheraš in raje ne bi. No, tudi nisem . Med mojimi tremi bo 21 mesecev in 2 leti in pol, skupaj torej 4 leta in 3 mesece razlike. Meni se zdi to čisto dovolj hitro/kmalu . Lp, živa
|
|
|
|
RE: Kdaj imeti otroka po CR? 5.5.2010 16:29:29
|
|
|
|
carly
|
Jest bi ga tudi imela čim prej, prvo sem rodila normalno, zanosila zopet po 9 mesecih vendar je fantek zbolel in en mesec pred rokom sem imela cr, fantka smo na žalost izgubili, sedaj sem pa v dilemi kaj storiti, vem da več kot eno leto sigurno ne bom čakala ker si preveč želim še enega otročka bi pa zelo rada še prej.
|
|
|
|
RE: Kdaj imeti otroka po CR? 7.5.2010 17:21:12
|
|
|
|
mojcapr
|
Jaz sem imela 3 carske in imam med otroci po 3 lete razlike in je mega. Maternica se mora malo spočit, to je moje mnjenje in tudi od ginekologinje
|
|
RE: Kdaj imeti otroka po CR? 30.5.2010 14:17:28
|
|
|
|
Ayo
|
Jaz sem zanosila 11 mesecev po CR, G pa mi je ze prej rekel, da lahko celo po 6-ih mesecih.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.