Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

šel zraven na morfologijo, ker ima zeeeloooo natrpan urnik in se večkrat še naspat ne utegne. Je pa šel na nuhalno pri ta prvi in tudi zdaj in ker sem rekla da ne bom delala razlik, je pač moral na nuhalno tudi zdaj, posledica je pa to, da , če na prvi morfologiji ni bil, verjetno tudi zdaj ne bo šel.
, in so ji pripeljali 3 modele teh vozičkov na dom pokazat, tako, da je lahko vse sprobala in se potem odločla.
no vsaj tako je rekla na NS, zdaj bomo pa videli kaj bo rekel še moj G.
, uz je pokazal da je z našo (baje)
vse ok, imam pa vseeno prekratek maternični vrat oz. trenutno je glih malo pod mejo. Tako da imam 10.9. kontrolo in verjetno bo potrebno nardit cerklažo, tako, da mi bolnica ne uide
. Datum za morfologijo mi je prestavil na 10.9., boma tisti dan vse nardila (sem sama rekla, če lahko), da ne rabim vsak teden gor hodit.
, pa je vse ok.
ful proti, ker sem pač brala razne forume,...no potem sem ga sama šla kupit. Smo meli od fisher price unga, ko vibrira pa še melodije ima. Je bil super ampak ni šel v več položajev pa sam do 9kg je, kar sicer ni tolk mal, ampak naš je mel 9kg že pri 4m.... Res pa je, da nisem pretiravala, da bi bil ves čas v njem, ampak, naš ni hotel biti v igralnem centru, sem ga brezveze kupla, zato smo pol ležalnik nabavli... Igralni center mu je postal zanimiv šele, ko se je začel plazit, da je lahko lezel odspodaj pa vlekel igrače dol s tistih obodov. Zdaj bom pa definitivno kupla ležalnik od baby bjorn, ker mi je ful všeč, ga ima soseda in sem si ga že nagledla. Zdej grem mal gledat na net, v kakšnih barvah vse so :), da mal skombiniram.