Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker mamico tako nekaj pika spodaj (pa še spala nisem nič) da sva se midva kar k tašči prištulila za kosilo, mali bo pa imel tisto juhico. Saj je z mesekom, dobra bo.

).
)
Bo že, a ne
in sem danes ponoči pla čist preč. Tako slabo sem spala, vse me boli. Na srečo se me je mala usmilila. Se je zbudila ob 5.30 in sta z atijem vstala pa mi jo je potem prinesel nazaj pomoje tam okrog 7.00 - 7.30 in sva zadremuckale do 9.30
. Danes je imela sadno kosilo: jabolko in banano. Za večerjo pa bo suha sliva in kakšna žitarica. Ko ji dam banano je malo zapta, pa damo pol slivo za večerjo, da stvar malo pospeši
, ja vse je enkrat prvič
no, danes jih ni imel!
že itak imam bolj odebeljeno in ko ga bolj oblečem, ga komi notr stlačim... tako da kmalu drugo leto oz. kokr bo lepo sedel verjetno prešaltamo na sedež.... čeprav baje priporočajo uporabo jajčke čim dlje?? Ne vem, ena mi je to rekla...... No sej, drugač ga lohk dam pa nazaj v jajčko poleti, ko bo spet manj oblečen