Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
men je to tolk smešen,, ker jaz nism imela nobenih omejitev,pri 14 bila veni,pa nič kaj tolk norega počela,v bistvu sem bila pridna, 
tebe v tej zgodbi ni, če si že zdaj old timer
, moj prvi otrok je in itak da ob vsaki stvari paniko zaženem. Pri petem bom že bolj skulirana.
papa
, pa že včeraj je bila malo bolj sitna in brez pravega apetita. Ponoči je tudi malo smrkala, ampak sem ji kar v spanju, malo fiziološke v nos špricnila, ker je tako režko dihala. No pol je bilo pa boljše. Jaz grem zmeraj ven se zluftat, ko imam vročino, pri njej pa ne bi tega še prakticirala
)
v 2. razred, pa se tud še ne počutim oldtajmersko
)
, da sem se ji zahvalila za miklavzevo inu bozickovo darilo za mulca(sprasevala je, kaj naj kupi, pa smo si narocili pri njej tist vlazilec zraka iz spara-tocke sem ji tudi zbrala). vceraj ob enajstih zvecer ji je sine dostavil listek s tockami, danes ob treh popoldan sem dobila masino dostavljeno
znam je, pusko, dok je pistolj bila-JAZ sem si tega izbrala in pac ne more bit OK
)
jst sm se tud odločla, da bom mlada babi
. No, jaz imam tole (danes, ko smo upihnili pol svečke, smo tudi uporabili):