Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

noče in noče zaspat. Zvečer je takoooooo utrujena, pa ne gre in ne gre. Ponavadi je okoli 20ih zaspala, zdaj pa pred 22:00 ni šans. Zbuja se še vedno na točno 2 uri ponoči in danes sem spet kot zombi (očitno rabim 1 uro, da zaspim nazaj, tista 1 ura spanja pa se mi zdi kot 5 minut). Pa, saj bo
Sicer pa imam Hauck Apollo 4
Jaz imam Sketchers črne škornje iz Massa (http://www.skechers.com/style/46349/keepsakes-canary/bks). Take fine, tople, z mucko notri
se preveč slabo počutim.
tak da mi ga mal dogaja
sej sm že mnde pisala.... pa kupit bi mogla zimsko vrečo, pa se mi je tok čudna zdela... no pa sm vidla na fb ko je jolcica dala gor sliko z zimsko vrečo, no pa se nism zmotla, res je "čudna"
to ti je trpežnost!
no, sej težk verjamem, da je povezava, ampak hecn k je oboje naenkrat....? Itak še ne delam panike ker je direkt na 37. To pa še tak ni "nič"
. So pa nogavice eno mojih najljubših daril. Sem ful zadovoljna če jih dobim od koga
če je pa mali tok bogi in sploh ne spi, ampak samo počiva skos in me hoče non-stop zraven met, da ga cartam
sej men pa tud paše, da lohk cel dan tv zijam
zrihtat, že joče, ker je bogi lačen
ce dobim 164 na sebe