Sapin
|
Dan! Pri nas je zasneženo in nespluženo, tako da bova z malo Ajdo danes verjetno kar notri danes. Mala ima svoj dopoldanski spanec, potem pa bova šli pesmice pet in recitirat. Trenutno mi je najboj ljuba žabja šola Mala žaba sredi mlake se uči regljati. A regljanje je umetnost, rrrrr je treba znati. Pa se trudi žabja mama Riba, Raca, Rak, Žabica pa kar po svoje: lega, lega, kvak. Pa malo bova sedeli - rada sedi, čeprav se kmalu zvrne . Je pa vsak dan bolj zgovorna in obvlada vse več glasov. Je pravi srček - sem čisto zaljubljena vanjo. Pa rada se obrača in zelo rada stoji na svojih nogicah. Saj vem, da je zgodaj, ampak mala tako uživa Moja mala ima tudi dni, ko ji gosta hrana ne diši preveč. Imam na srečo dovolj mleka, da dete ni lačno. Pa tudi poskušam več vrst, da bi ji kaj pasalo. Na koncu sem jaz sita od otroških kašic, mala pa gre na joško. MOI - Naša obožuje sadne jogurte. Skutke pa ji dajem raje tiste navadne v malih lončkih od ljubljanskih mlekarn, ki imajo sadje že vmešano. Vem, da obstajata okusa borovnica in marelica. Pa naša je včeraj jedla malo rižote s currijem, pa je kar odpirala usta. RR štrajkanje - grrrrrr. Osnovo napišem v notepadu, se prijavim (me odjavi v 5 minutah po prijavi), prilepim,, vstavim smejčkote, kopiram še enkrat in upam na najboljše. Je komplicirano .... in uporabniku neprijazno. Bolezni - Ajda zdrava in upam, da pri tem tudi ostane. Ni pa bila cepljena in bom videla, ali jo bom spljoh dala. Mene pa danes malo matra želja po novem mladičku in malo berem forume v skupini želimo si novega člana. Zaenkrat še lahko sanjarim, ker rdečka še ni prišla nič na obisk. Mi je kar fino, da se mi ni treba ubadat z njo.
< Sporočilo je popravil Sapin -- 3.12.2010 12:24:26 >
|