deveta
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Naše "manekenske mere": Kilaža - čista desetka višina - 71,5 Mogoče je malo premajhen za svoje kile, ampak fant še raste manekenske mere, je prav ja da so v navednicah , sicer bi bila naša med podhranjenimi (74 cm in 7500 g) (čeprav jo je sestra malo slabo zmerla, ker ko sem jo doma zmerla je bila nekje 72 cm). j.b.: sporoči rezultate od strupenih puzlov, ko pridejo, če jih zaslediš . Za zdaj so moji še lepo na tleh, je pa res, da je na njih igralni center, tako da jih glih ne liže, samo malo voha na daleč Sneg in mraz: tudi pri nas sneži . Sva bile dopoldan zunaj. Danes sem ji prvič oblekla kombinezon, joj kako je lepa notri . HB da nisem nobenega srečala, so bile vse stara mame v hiši zaprte, sicer bi spet poslušala pridige . j.b.:Šmrkav nosek: kaj pa vem, včasih se mi zdi, da ji malo "vodice" priteče iz noska, ampak kot praviš, hitro mine Upam, da nasldnjič najdem to rastlinsko mleko (kako hecno se sliši, kot da bi rastline bojile svoje mladičke) Fizioterapija: bom malo po netu pobrskala, če so kje kake slikice, da se še medve malo poigrava. Izalina: knjižica od Vzajemne, kje pa to lahko dobiš? grem kaj malega postorit, čeprav se mi v takem vremenu ne da preveč
|