|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
2.3.2011 10:00:22   
K_a_t_i
Heeeeej,

hvala za čestitke, sem šele zdej vidla user posted image .
Smo mel luden house.... Oči in mami na antibiotikih z 39,2 vročine, Žiga z vnetim ušesom in 39,8 vročine... Odpovedat smo morali smučarijo,... V vsem tednu smo bili 3krat pri dohtarju za Žiga, 2krat je bil očka pri svojem, enkrat jaz pri svoji. Pol pa še zrihtat vse z agencijo za apartma, za šolo smučanja pri drugi agenciji, coris prestavit, najti nove apartmaje in vse jovo na novo.
Za piko na i sem pa še včerj dobila prvo user posted image po porodu....

Tko da - danes je kot pravljica - oči nazaj v službi, Žiga nazaj v vrtcu, Gašper spi, jst pa se tlele gostim user posted image . Čakam, da se zbudi, da šibava h notarju pol pa še na pošto oddat vlogo (NOVO!!!) za vrtec.

Aja - vmes sem še novo varstvo za maj-sep poiskala za Gašperja - takšno, ki je zraven Žigovega vrtca, da ne bom 4 mesece vsakega na svoj konc vozila....

No, dolgčas nam ni!

Novega? Ja, Gašper je začel vstajati in je postal "brezritni Gašper" (beri se sploh noče nazaj vsedit).

Ajde, grem!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 2.3.2011 10:02:11 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
   RE: Majčki 2010
2.3.2011 14:32:26   
deveta
pol se vem pa res dogala.

U komaj zdaj prvauser posted image  od poroda, ke lepo. Ja ni kaj tamali pri kakem zobku vročino fašejo, me pa pred user posted image .user posted image user posted image  Toliko časa je ni bilo pa se je telo odvadlo, pa je malo odpornost popustilauser posted image

O kako lepo da greste smučat. A Žiga že smuča? samo to bo bolj smučanje v intervalih. Al kako se to spelje, če je še dojenček zravenuser posted image . Me zanima če bi si drugo leto omislili kak vikend paket na snegu.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
   RE: Majčki 2010
2.3.2011 20:03:59   
K_a_t_i
Deveta, ja Žiga smuča - lani smo ga dali na tečaj in se je že prav lepo spuščal. Letos smo malo obnovili in je že fino vijugal. Je pa problem, ker smo bili letos samo 3krat na snegu user posted image . Seveda pa je to smučanje po plavih progah user posted image .

Kako točno bo to zgledalo še ne vem, ampak Žiga gre v šolo (je 3 ure dnevno) - verjetno za 3 ali 4 dni. Ta čas se bo en nasmučal, popoldne bomo malo zamenjali. Tiste dni, ko ne bo šole, bomo pa z Žigom smučali (eden pač, drugi bo pa Gapija čuval). Imamo pa apartma sredi smučišča, tko da tudi, če greva vsak za urco, dve, bo nekaj od smučarije! Smo hoteli it s prijatelji pa da se po parih smučamo, ampak kaj naj, če smo vsi zboleli user posted image . Skratka - letos BOM smučala user posted image . UPAM. Pa kak bazen bomo stestirali, malo se posankali,... Eh, glavno, da smo skupaj in na dopustu!


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
   RE: Majčki 2010
3.3.2011 12:05:02   
nusi
kati - a ti si vlogo že oddala? A ni vpis od 15 - 30.3.? Za tole privat varstvo me zanima, a to ima kakšna gospa skupinco otrok? Kolk pribljižno stane takšno varstvo in kolk, če ti otroka varujejo na tvojem domu, če slučajno kaj veš?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
   RE: Majčki 2010
3.3.2011 22:04:25   
K_a_t_i
Nusi, ja, vlogo sem že oddala. Pomembno je samo, da jo oddaš do 31.3. Prej pa ni omejitve user posted image

Za privat varstva je pa takole - prvi, ki sem jih imela na seznamu (fajna priporočila), so imeli ceno 380€/mesec. Skupinica 6ih otrok, 2 mlajši varuški, domača hrana, ena od varušk vzgojiteljica. Imajo urejeno stanovanje za varstvo (igralnica, spalnica,...).
Kolegica se je dogovarjala z eno starejšo gospo, ki čuva 4 otroke na svojem domu, hrano dobiva iz vrtca - 250€/mesec (ampak se na koncu ni odločila, ker je imela gospa preveč svinjsko vse).
No, po tehtnem premisleku (gre za 4 mesece varstva) sem se pa odločila za eno punco, ki je želela odpret privat vrtec pa so potem nabili takšne pogoje, da jih v LJ, če nimaš svoje zemlje ali pa vrečo brez dna, težko izpolniš. No in je potem odprla privat varstvo. Ima 6 otrok, pomočnico, najeto stanovanje izključno za potrebe varstva (igralnica, spalnica, velika terasa). Punca je vzgojiteljica (prej je delala v vrtcu), računa 20€/dan (oz 400€/mesec), dejavnost ima prijavljeno (uradnji računi). Njo sem pa izbrala iz razloga, ker ima varstvo zraven vrtca v katerega hodi prvorojenec. Sem rekla, da 20€ razlike ne oddtehta tega, da moram vsakega vozit na svoj konec. Pa še fajn je, ker sem se zmenila za dnevno plačilo, kar pomeni, da mi v primeru dopusta in bolezni ne računa. No, to sem se lahko zmenila zato, ker ima skupino sicer že polno, ampak je rekla, da mi ga za poletne mesece vzame (računa na to, da bo kdo od ostalih na dopustu user posted image ).
No, to je cena, ki sem jo pripravljena plačevati do septembra. Kaj bo, če ne dobimo vrtca, bom pa razmišljala potem.

Aha - za varstvo na tvojem domu pa nimam pojma.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.3.2011 22:06:09 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
   RE: Majčki 2010
8.3.2011 14:18:44   
julka8
živjo!

se javljam po reeees dolgem cajtu, sploh ni blo nekak cajt prej..user posted image drugač smo fajn, mali raste, malo lumpa, pridno je in smo zdraviuser posted image zdej mam še dolgove za fax - en predmet (vaje, druge obveznosti in pol izpit) tko da mam posla s tem, pa še diplome se počas lotevam..

no grem mal prebrat pa bom pol lahk še kej več napisala..user posted image

lep dan vsem, ko je tak lep sončekuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
   RE: Majčki 2010
8.3.2011 14:23:33   
julka8
čestitke vsem, ki ste ponovno nosečke!! user posted image user posted image user posted image

pa vidim, da je tema kar nekam zamrla, komi sm vas našla, ni ravno velik za prebrat...  a ste vse na drugem forumu? men se glih ne da po več forumih skakat oziroma ni niti cajt..

hojica - je nimamo, je ne bomo imeli, mi ni..se strinjam z deveto.

no zdej morm pa že letet....user posted image

lp

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
   RE: Majčki 2010
14.3.2011 16:03:32   
hillmagic
Majčice 2010..sama sem Majčica 2011 pa me zanima če je katera uporabljala Sleepy wrap in če ga ima še katera mogoče za posoditi ali pa ga proda po ugodni ceni. Imam BabaSling pa uni pleteni trak Wrap pa se govori da je na začetku Sleepy wrap še najboljši. No če ga ima katera pa da ga več ne uporablja bi si ga res sposodila za prve tri mesece
Lahko mi kar na zs pišete
Hvala in vse dobro še naprejuser posted image

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
   RE: Majčki 2010
17.3.2011 22:40:29   
K_a_t_i
Hej!
A ste kle še žive?!!! user posted image Bom kratka, da ne skačem iz povprečja.
Teden na smučanju je bil ČUDOVIT. Žiga je bil v avstrijski šoli smučanja, učil ga je Madžar, razumel je samo OK in Žiga, ampak imel se je noro dobro. Smuča pa pri svojih rosnih 4h letih že skoraj tako kot jaz. Je pa treniral vsak dan od 9h do 15h in še smo ga komaj domov spravli user posted image
Gašperju je godil svež gorski zrak, mamici in očku pa tudi - je spal vsak dan v vozičku od 10h do 13h user posted image .
Vreme je bilo šajba ves teden. Smuka prima. Miniju je bil najbolj všeč bazen. Skratka - NORO!

Sicer pa sva zaključila z dojenjem - brez vsake travme. Zdaj ga dam zvečer spat, ga malo čoham po glavici in spi lepo do jutra. Vmes se parkrat zbudi, zajoka, vstane, se obrne in zaspi nazaj. Če ne bi bil v najini sobi, še vedela ne bi za to. Mogoče 1krat na noč izgubi orientacijo in ga je treba nazaj poležat in dat dudo. Luksuz user posted image .

Pregled 1 teden pred 10m pa je pokazal 76cm, 10.640g in OG 44. Kri, voda OK.

Veselo se dviga na noge, sitnari, da ga malo "popeljemo naokrog za roke" (ja, vem da se ne sme, ampak MALO ne škodi) - to nalogo je prevzel prvorojenec, ki ga čedalje bolj obožuje user posted image .

Je praktično že vse. Nimam pojma kaj je njegova najljubša jed, ker pri skoraj vseh stvareh, ki jih je, zraven gode user posted image . Se pa vedno zjoka, ko zmanjka pire krompirja in toplih kumar. Pa pri golažu in polenti tudi običajno. No ja, tudi pri goveji juhi je jok na koncu in pri vanilijevem pudingu tudi user posted image .

Zobki - 4je zunaj, 2 špički zunaj, 2 čtici tik pred zdajci.

Z žlico še nima pojma kaj početi, obvlada pa tehniko hranjenja s prsti ;) Mleko pije iz skodelice z ustnikom, vodo iz Nukovega bidončka.

Mislim, da sem že čez povprečje.... Nočko! user posted image

Še 2 smučarski user posted image
user posted image
user posted image



< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.3.2011 22:45:37 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
   RE: Majčki 2010
20.3.2011 18:51:51   
Pingvinkica
Kati, super da ste uživali na smučanju!
Eno vprašanje: a golaž mu posebej narediš al mu daš kar takega kot ga za ostale narediš (sol, ostale začimbe)?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
   RE: Majčki 2010
20.3.2011 19:10:30   
nusi
kati tvoja mulčka sta pa noro luštkana user posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
   RE: Majčki 2010
20.3.2011 22:01:56   
K_a_t_i
Pingvinkica, golaž imamo na jedilniku 1-2krat mesečno, zato ne kompliciram. Delam orenk "prekršek", ker je vse kar dam noter Fant za golaž (na kilo mesa liter in pol vode in 1 vrečko fanta - torej ravno polovico tistega kar je na ovitku). To je edina jed v kateri uporabljam že pripravljene začimbe (vegete ipd. ne maram in je sploh nimam) - tudi vem, da ima noter eno stvar (ne da se mi zdaj it prebrat, na pamet se pa ne spomnim user posted image ), ki je dokazano škodljiva - ampak pojemo tako majhno količino, da dvomim, da je kej nevarno.

Nusi - ZARDEVAM in HVALA user posted image


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
   RE: Majčki 2010
21.3.2011 17:07:20   
Pingvinkica
Kati, aha, tko... No jst itak Fant-a sploh ne uporabljam, sem bolj "stara šola" kar se kuhanja tiče.
Zaenkrat tamalmu še vedno posebej skuham, ker v naši hrani je vedno sol pa ostale začimbe pa mu ne upam še dat slano...
Kdaj pa sploh lahko začnemo uporabljat sol in ostalo?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
   RE: Majčki 2010
21.3.2011 22:11:37   
deveta
Kati:user posted image  da ste se lepo imeli

Sol: pravijo da po enem letu. jez če naši posebej kuham ji ne dam soli, če kuham zajno in zame pa ga nekaj malega dodam. Ko kuham za celo družino (torej še mož), pa njej velikokrat posebej naredim, ker je prevečkrat svinjina, al pa gobe. Če pa tega ni, tisti dan dobi najino klasično kosilo. mogoče dam malenkost manj soli in popra.

Dojenje: še traja in po mojem še kar nekaj časa bo, ker je ponoči preveč lačna. Joška pa je najbolj praktična ob takih urahuser posted image . Na podoben način postrežemo tudi z zajterkomuser posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
   RE: Majčki 2010
21.3.2011 22:32:44   
K_a_t_i
Moja kuhinja je za marsikoga premalo slana, od začimb pa uporabljam uglavnem samo česen. No pa senf za rdeče meso in tople kumare, če se to šteje pod začimbo. Občasno še kaj "zelenega" pade v kakšno juho pa muškatni orešček v bučno juho ter cel poper (ki ga potem ven poberem) in lovorov list v repo in zelje. Okus izboljšujem s svežo zelenjavo, ki jo rinem povsod user posted image . Tako da - naš mulo že par mesecev je isto kot mi. Tako "začinjeno" kot tudi koščke. Je pa moja kuhinja trenutno malo "prilagojena" (in zato verjetno precej bolj primerna za male želodčke od od koga drugega). 6 dni od 7h tako zagotovo jemo nekaj, kar je na jedilniku že za 4-6 mesečnike, 1 dan pa potem malo "grešimo" - s kakimi palačinkami, skutinimi štruklji, gresovimi ocvrtki, krvavico, golažem s fantom user posted image ...

Naj še tukaj napišem, da doma nimamo več dojenčka, ampak 10 mesečnega fantka. Čez 1 mesec gre v varstvo (če bi dobili, bi šel v vrtec) in tam ga nihče ne bo obravnaval kot dojenčka. Zdaj je skrajni čas, da stestiram čimveč živil ter ugotovim morebitno alergijo.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.3.2011 22:35:35 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
   RE: Majčki 2010
30.3.2011 20:00:34   
K_a_t_i
Gromska, bila si opažena med vozičkanjem na križišču Kuhljeve in Litostrojske. Sem hotla močno zavirat, ampak se mi ni zdelo primerno s kolono za ritjo user posted image . Te pa tukaj pozdravljam!

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
   RE: Majčki 2010
31.3.2011 10:04:06   
ozzy
punce za nima me nekaj.
tiste, ki še dojite. Ali vas vaši sončki kaj grizejo? Mi se dojimo še samo zvečer in takrat me po nekaj potegih krepko ugrizne. Sem že poskusila z umikanjem, besedo ne vendar ne pomaga naslednjič me spet ugrizne. boli pa kod hudič.
potem dojenje prekinem in ga uspavam brez problema.
zato sem se danes ponoči odločila, da ga počasi odstavljam in tako sva se ponoči dojila le 1x-me ni ugriznil potem drugič pa sva bila budna 1 uro in je hb zaspal brez dojenja.
glede na to, da čez 14 dni začnem s službo bo to kar naporno. Vseeno pa mi je žal, da ga ne dojim zvečer pred spanjem.
Zanima me ali lahko kako preprečim to grizenje in dojim še naprej le zvečer?

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
   RE: Majčki 2010
31.3.2011 14:25:09   
deveta
ozzi: jaz jo še dojim in to kar precej. Zjutraj ima joško za zajterk in pol jo podojim še zvečer in tudi ponoči. Hvala bogu, me ne grize (že trkam na les, da se ne zarečem). Kako preprečit grizenje nimam pojma, samo vem, da če bi s tem začela bi počasi ukinla dojenje. Jaz si to razlagam nekako tako, da mu dojenje postaja med drugim tudi zabava.
Sama pri sebi sem se, že preden sem slpoh zanosila, odločila, da bom dojila nekje do 9-10 meseca. Ampak zarečenega kruha se največ poje, tako da sedaj je ne bom odstavila (razen če začne gristuser posted image , ali če bo sama odklonila) do enega leta. To pa zato, ker ne je nič melečnega (mleko, jogurti, skute, (še pred par meseci je to jedlauser posted image ), samo moje mleko.


Kati: joj, kako lepo da se majčice srečujete med sabo. Samo kaj ko ste vse daleč in ni nobene primorkeuser posted image user posted image .

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
31.3.2011 20:09:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 0:32:23   
Lunanai8
Hej, evo nas! No, vsaj del nas. user posted image O Fiski ne duha ne sluha, pojma nimam kako je, kaj se dogaja z njo, ali je ze Avstralka... Fiska, ce to beres, se vsaj pofockaj, prosim.

Jaz in moj narascaj pa hvala, dobro. Jutri dopolnim 23. teden. Bo pa sla ta nosecnost ekspresno mimo mene. Pocutje odlicno, tako da jaz in okolica bolj kot ne pozabljamo, da se julija pridruzi nov clan. user posted image Imam kar malo slabo vest, ker se z naj-najmlajsim sploh ne "ukvarjam" dosti. Bo ze se dobil pozornost, ko se prebije na svet, razmisljam. user posted image

Mi smo pred 14 dnevi preboleli 6. bolezen (no, mali jo je), potem je sledil se kaselj, tako da smo imeli teden dni pestre dneve in noci, zdaj pa smo ze nazaj na stari uteceni poti. Pred dvema dnevoma pa sta na plano pokukala se 7. in 8. zob (spodnji dvojki), ampak ni bilo nobene panike.

Sicer pa izkoriscamo lepe dneve na zraku. Tu se mi porodi eno vprasanje. Ali ve, ko ste zunaj, svoje potomce osvobodite kaj vozicka in jim pustite, da se plazijo po okolici-betonu, travi, pesku? Ker nas mali ne zmore vec sedet mirno v vozicku, ce se ustavim. Dokler se premikava, je ok, ce stojiva pa hoce takoj ven, na tla. Kako resite to situacijo? Jim pustite ali pac ne? Jaz ne vidim tezave v tem, da se plazi po toplem asfaltu, a kaj, ko je v sekundi totalno umazan. user posted image Predlogi bodo dobrodosli.

Gromska, a se isces sluzbo/delo? Ce bi pisala od doma, lahko da imam nekaj zate. Javi se mi na ZS, ce te zanima.

Vsem eno lahko, mirno noc.

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 1.4.2011 0:35:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
1.4.2011 9:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 10:06:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Ali ve, ko ste zunaj, svoje potomce osvobodite kaj vozicka in jim pustite, da se plazijo po okolici-betonu, travi, pesku?

Ja itak! user posted image Ni ga večjega žura kot brskati po malih okroglih kamenčkih v peskovniku, riti po blatu in travici, spuščanje po toboganu, krasti igračke mulcem v peskovniku in jih malo poglodati, poskušati z lopatko spraviti pesek v kanglico (vmes še malo potrenirat in dat vse to v usta user posted image ) in tacanje naokoli, ko te mami ali pa bratec drži za roke (ne me zatožt v razvojni!!!). Voziček pali samo, če se premika - najbolje ob zelo prometni cesti user posted image .

Tko da - pozabite na lepa čista oblačilca, zdej je in imeti vsaj 5 parov trenerk - zase in za tamale user posted image . Pa nikar s črno barvo v peskovnik.

Drugače pa - super, da ste fajn! Lahko bi si vzele par urc in se dobile na kakem sladoledu v Čolnarni, a? Prihodnji teden recimo v torek ob 10:30???? Anyone za? (no, če ne bo dežja)

Evo, tudi TO se dela zdej:
user posted image


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.4.2011 10:10:52 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 10:15:10   
ozzy
halo punce, mi gremo pa drug mesec v vrtec-ja ja mami pa v službo. Tako smo včeraj imeli prvi roditeljski sestanek in med drugim sem zvedela da dobijo vse mlečne kašice narejene z kravjim mlekom. Jaz sem mu pa do sedaj delala vse z aptamilom in se še dojiva zvečer in ponoči.

zdaj pa me zanima kako in kakšno mleko ste vi začele uporabljat? ste ga redčile? alpsko ali iz mlekomata? itd

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 10:21:41   
K_a_t_i
Ozzy, naš gre v varstvo, vrtca nismo dobili.... In ravno zato ima že uvedeno KM - po "tržni" raziskavi je najboljše mleko, ki ga lahko kupiš, mleko Planika. Prodajajo ga v takšnih plastičnih "steklenicah".

Evo našga mulca:
http://www.youtube.com/watch?v=iOMnCZYhJyY

http://www.youtube.com/watch?v=c1EHLPkcoMo



< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.4.2011 10:33:20 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
   RE: Majčki 2010
1.4.2011 12:06:48   
Melia
pozdravljene

dolgo se nisem javila, ker je bil računalnik kar nekaj časa v okvari, pa taaaak lepo je zunaj, da sem res redko za računalnikom.

no, zdaj pa mali spi jaz pa malo tipkam :)

KATI, tvoj mali pa je res pravi cuker....bravo! in kaj vse že obvlada. naš Mark se še niti plazi ne, kaj šele da bi hodil. oh, kako so si različni. menda bo že slej kot prej skapiral da se je fajn tudi malo plazit naokoli.....Mark je namreč čist zadovoljen če sedi na tleh in se igra....tudi v vozičku je zelo zelo rad in se vozi al pa samo sedi.

drugače smo pa zdravi in je pravi dobrovoljček.

OZZY....tudi midva se še dojiva....ampak samo pred spanjem in pred popoldanskim počitkom, razen če zaspi v avtu.....takrat gre brez zize, drugače pa je derenje. kaj pa vem, mogoče sem sama naredila napako da je tako....ne vem....včasih je prav naporno ker ne zaspi brez da se pocarta pri meni. dude ni imel in je ne želi imet, prav tako nima flaške. in tudi ponoči se 2-3 krat zbudi in se pocarta in že spi sladko dalje. ima pa 6 zobkov ampak še me na srečo ni vgriznil. ker ko me bo, ne vem kako bo....mislim, da bom takrat kar odsekala dojenje. jaz upam, da se bo slej kot prej sam odstavil....saj čez dan niti ne pogreša zize (razen za počitek), sploh ko sva lahko cel dan zunaj in se skoz kaj dogaja kr pozabi na dojenje.

drugače pa me zanima, kakšne imate ostale kaj izkušnje z odstavljanjem? kaj pravite? postopno ali kar odsekat ćez noč?

lep dan še naprej in seveda lep vikend!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?