Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa bi tak non stop.
. imela sem popolnoma enake občutke kot ti, pa še hude napade dvomov in jokanja. ko sem se po cr zbudila iz narkoze, sem dobesedno čutila ogromno olajšanje in kot da so 'hudobni hormoni odtekli nekam'. resno.
...ko sem mu v joku razlagala, kako se počutim, sploh ni dojel. on je stvari videl popolnoma drugače...
Drugače pa je pozoren, čeprav se zdaj zaenkrat še ne zavedava čisto, da sva noseča. Je še malo prezgodaj za to...je pa res, da me je že v prvi nosečnosti rad občasno sam od sebe zmasiral, sploh, ker me je križ bolel, da ne omenjam stopal...pa večkrat ga je prijelo, da me je na veliko mazal s kremo, sva mela malo bolj intimne trenutke, hehe.
. Res mi je dosti pomagal, zorganiziral z otroki in ko so me z rešilcem prepeljali v MB-urgentno-je cel teden bil tiho s tem, da je dobil dvojčka. Za to se je sam odločil, ker sem bila tako slaba, nisem imela niti moči, niti volje kaj dosti tuhtat o tem-tako je imel zabavo ob rojstvu en teden po porodu
. Ga je pa moja sodelavka razkrinkala, ko je kazal albumček z slikami bebic in so bile slike stare en teden
, v 6. mesecu in mojega dragega moram pohvalit, da skrbi da počivam, mi nosi vrečke, me prišpara ta težjih del...vseeno pa imam občutek da nosečnost dojemava drugače. Meni je pobožat bušija nekaj tako lepega, še posebej ko pobrca, njemu zaenkrat to še ne pomeni kaj dosti. Čeprav se otročka zelo veseli. Predvsem pa...imam občutek da sem se čustveno spremenila jaz. Hormončki. Včasih se mi kakšna stvar zdi grooozna, ko hormončki malo popustijo in ponovno pogledam nanjo se ne zdi več tako črna. Na žalost je pri nama precej manj
! Drži se!