|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako preživeti s 100 euri?
28.5.2010 8:04:15   
florecita
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

te vložke sem nekak spregledala...
sem pa zdaj prebrala, da ste v hiši svojih staršev? torej ne v najemu kot piše v prvem postu?
no, ker v začetku si se mi malce smilila, ker mi pa smo bili, v najemu in s stroški v stanovanju, in gradili, torej kredit in stroški še tu...tista kombinacija mi pa ni bila všeč. a mi smo to res, ne da se sam tak reče, dejansko si pa pri starih doma.



Daj si preberi še enkrat, pa potem komentiraj !!!
 
Živimo v najemu, imamo 350 eur mesečnih stroškov z najemnino vred.
 
Ne nisem pri starih doma, k njim smo šli le za 2 meseca, dokler nisva našla te hiše, v kateri smo sedaj.
 
  In svojih staršev ne bi nikoli imenovala z ''ta stari'', ker sem jih preveč spoštovala.
 


(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: kako preživeti s 100 euri?
28.5.2010 11:53:08   
ronja
a veš, da sem jaz prebutala vsakega še tak strašnega mulca na dvorišču?

Silly me! Saj bi si lahko mislila!user posted image

No, ampak pobotali sta se pa leuser posted image . Jaz bom še nekaj časa čakala na morje, ampak gremo pa prej malo na Primorsko za okus (naslednji vikend), tako da nam ni hudega. Jaz komaj čakam prikoilco za kolo za malidveuser posted image .

florecita, ne jezi se, včasih kaj narobe preberemo ali si narobe razlagamo -se zgodi, pa ni to zlonamerno, po moje...

No, nam ni hudega, smo v malem (baje zelo malem) stanovanjcu s cca 200E stroškov na mesec in šparamo za večje, to je to. KO se bo treba selit, bova seveda vzela kredit (če nama ga bojo dali glede na plače, hehe - no, nekaj bova že dobila, upamuser posted image ), za druge stvari se pa ne bi zapufala.
Ko nam je crknil avto, sva počakala še 2 plači in sva kupila takega, kakršnega smo si lahko privoščili in smo bili pač vmes brez. Sva pa že prej šparala v ta namen, ker sva vedela, da tisti avto ne bo zdržal do nevemkdaj. As easy as that. Včasih je lažje želje prilagodit kot pa terat. Malo manjša hiša, malo bolj stran od vasi, če že glih mora bit hiša,... nekak v tem smislu... Lubi ima rad vrt, pa ga pač nima pred bajto, ampak drugje - mariskaj se dauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: kako preživeti s 100 euri?
28.5.2010 15:24:57   
Poka
Ko ste pri stroških gradnje in kreditu - midva sva imela v začetku 0 EUR in nisva imela parcele, pa sva top postavila s 40 000 EUR kredita plus kar sva sproti našparala in mi tako ni jasno kako... V glavnem, notri so že ometi, zdaj bodo okna čez kak mesec. Vse skupaj ocenjeno na kakih 70 000 EUR. V letu in pol. Ni mi jasno - vmes sem bila brez službe, sicer ne dolgo. Ampak imava še stanovanje.

Da se čisto vse, nama so večinoma delali najeti delavci, firme. Me je kdaj prijelo, ko imaš poln kufer, pa ne toliko zaradi tega, ker si ne moreš kupit vsak mesec novih cot, to si jih tako nikoli nisem. Sem si pa res privoščila ene par nakupov cunj, čeprav ženske bomo vedno trdile, da nimamo dovolj za oblejčt...

Mene v bistvu bolj kot to, da ne morem zapravljat v nedogled, moti to, da je stalno nekjaj za delat - moj najde... user posted image  Pravijo, da je najbolj spucana bajta od vseh. Greva tudi na morje, res pa nisva šla smučat.

Je pa hiša tako - ni za vsakega, precej stresna stvar. Odvisno kako prenašaš, midva kar dobro, se mi zdi. Pa nisva bogataša. Ampak niamva še otrok.

Poznam pa kar prefcej ljudi, ki so se selili preden so imeli vrata v bajti user posted image  Jaz raje delam sproti in do sedaj sva bolje skozi prišla kot drugi. Tudi materiali so vsi bolj kot ne v višjem cenovnem rangu. Lahko bi pa imela kredita kolikor bi si namislila, moj je na vodilnem položaju, imamo še firmo, jaz imam zdaj tudi dobro službo - ampak sva ziheraša, moj bolj kot jaz - ampak situacije pri ljudeh, ki so se ušteli, so me prepičale, da ima prav. Tako, da že mogoče, da boš brez vrat še 2 leti, ampak boš imela mirno vest, ker ti banka ne bo vzela hiše.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: kako preživeti s 100 euri?
29.5.2010 14:10:55   
lucika
Ko so za to izvedeli moji starši so znoreli, naj čimprej izginemo iz tistegauser posted image mesta in pridemo živet k njima. ( Z njimi se pa oba zelo dobro razumemo in sedaj trenutno živimo skupaj, dokler si ne opomoreva od tolikih kreditov in da pričakava to najino detece v miru)

Moja zgodba izpred 4 let....

To je 3. hiša v katero vlagava.


no, tole sem prebrala in sklepala, da pač ste pri starših. se tako prebere ali ne?

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: kako preživeti s 100 euri?
4.6.2010 13:24:27   
barni
Hiša je jama brez dna. TEga se moraš zavedati, ko se odločiš za hišo. Je pa tudi to res, da lahko štukaš počasi, ko pač imaš denar. Meni tudi ni jasno, kako sva midva takrat zmogla dati toliko denarja v zgornji del hiše in vse papirje, pa je nekako kar šlo. Je pa res, da ko nisva imela, nisva imela in takrat je bilo še za hrano komaj, s tem da sva plačevala stroške bivanja njegovim staršem, ker sva živela pri njih v kleti.

Vsekakor pa ne bi šla v to, če ne bi bila prepričana, da bova zmogla. Sem prevelik ziheraš. Brez prihrankov se ne bi lotila tega. Vsekakor pa tudi nisem pričakovala, da bo naneslo tako veliko denarja. Sem si predstavljala čisto drugače. Zdaj ko vem kako to gre, me ne pripravi nič več do tega, da bi šla še kdaj zidat. Me že vonj po cementu in apnu sili na bruhanje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?