|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!!
23.2.2011 16:50:05   
katy83
Sunprincess, v trgovskem centru nisem nikoli tako dolgo, da bi otročka na wc nosla, ponavadi da preden grem, dam na wc in vedno kaj uspe, dalje pa pač plenica. Nastavek za wc imamo tudi pri babicah, drugod pa se pač ne ubadam s tem. Zdaj če se v plenico pokaka, se pokaka, sem pa že parkrat ga dala kr tak na školjko brez nastavka, sem se jaz zadaj vsedla, njega pa pred mano. Ampak tega ne prakticiram pogosto, ker ni potrebe, zdaj se mi zdi, da že zna nekak zadržati stvar.

Ja, pa baje obstajajo nastavki za 1x uporabo. user posted image

Upam, da še ti bo katera odgovorila, ki ima še več izkušenj. Ker mene tudi zanima. user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!!
9.3.2011 23:11:33   
titanik
Pri nas je pa takole.Z možem  sma kar stroga glede tega.Je res kar pridna in lula v wc školjko,kakat tudi v wc školjko.Je pa stara 10 mesecev,Ponoči je brez planički,zvečer jo dam lulati in zjutri takoj ko vstane.Planička je še tudi kakšna vmes ,me je pa malo strah kako bo ko bo začela v vrtec.

< Sporočilo je popravil titanik -- 9.3.2011 23:12:12 >


_____________________________

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!!
11.11.2013 22:42:14   
ana88
Malo brskam po internetu o konceptu brez plenic in sem naletela tudi na tole temo, ki je sicer že bolj passe, ampak upam, da jo obudimo.

Naša punči je stara 9 mesecev in že kar nekaj časa kaka točno med vsakim hranjenjem. Zato smo se odločili, da jo med hranjenjem posadimo na kahlo. No, zdaj je že 2. dan seveda kakala (in zraven lulala) v kahlo. Nočem nič forsirat ali jo silit. Upam pa da bomo postopno in s časom prešli na vedno manj plenic na dan.

No, če je tukaj še kdo, ki je pripravljen delit izkušnje, kakšne nasvete in podporo, upam da se javite!

(odgovor članu titanik)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!!
29.11.2013 19:20:00   
nananaja
Naša tavelika je znala tam od enega 10.meseca porabit le ene tri plenice na dan. Lulala pri vsakem odvijanju in ko smo ji ponudili možnost kahlice, se je z veseljem trudila počakat. Kakanje pa sploh, je bila sposobna pridet do mene in stokat, če sem ji omenila kahlico, je postala dobre volje in počakala.
Torej izkoristi, če je pripravljena sodelovat.

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 104
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?