|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:23:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. ja saj ma non stop pripombe! meni tudi vedno naroči sto stvari, ko jih tak ne moreš nardit! pa mi je zadnjič rekla, da ona ni tak slaba drugače, samo da se včasih malo zadere! Ma,ja.Sem glih Tasi rekla,ko smo šle domov,kak je blo to v hoferju.Nas je blo tudi 6 ob zaključku,pa smo 3 trgovino pucale,ostale pa so ostalo še naredle,akcije pa to.Tu pa moraš vse sam,pol, pa ti reče,da moraš malo bolj stopit.15 min do koca pa sem mela vse nareto.
|