|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 8:59:58
|
|
|
|
arabela*
|
pa še nekaj misli...za oblačen dan Imeti SEBE je največje bogatstvo sveta. To pomeni biti zdrav, operativen, vesel in to deliti z ostalimi. Sreča je v nas samih, le zavedanje, da je to naša pravica, jo lahko osvobodi. Mi smo vladarji svojega notranjega sveta. Zaupaj, da si natančno tam, kjer moraš biti. Ne pozabi na neskončne možnosti, ki jih rojeva Življenje, v tebi in zunaj tebe. Naj ti služijo darovi, ki so ti bili dani, in naj se širi ljubezen, ki ti je bila podarjena. Naj se ti zavest o tem, da si OK, ustali v kosteh, in naj da duši svobodo za petje, ples, hvaležnost in ljubezen. Tu so za vsakega od nas. Sem, kar sem. In nihče me ne more spremeniti. Grem in vem, da bom hodila vedno naprej. Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti. In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost. Čudovito je biti preprosto - človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce, opazovati cvetje in zvezde ponoči. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen. Tedaj postane življenje praznik.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.7.2010 9:01:34 >
|