|
RE: Mariborčanke,11.del 6.7.2010 13:34:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))): Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja... "Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi " eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamem ...bomo vidli ko se vrnem))) ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj. Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana. Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...) no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.
|
|
|