|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:42:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prišla pozdravit.Ko se začne fussball,skliznem,pa pridem med polcajtom,pa pol,ko bo fertik. No,jaz pa sem danes mela pekarno čez.Mater,to sploh ni lahko delo. Pa mi je namestnica šefice rekla,ko sem šđla domov,da kak to,da je popoldan,pa sploh ni blo dosti za delat. Te sem tak hin,če me zjutraj dajo na kruh. Pa noge me bolijo ko . Ju3 bom tak umrla verjetno,glede na to,da delam celi dan. upam, da vsaj ti za špance navijaš boga....pa pri kruhu je pa res fajn delat...pa še minilo ti je verjetno zlo hitro A v Lidlu si cel dan jutri? Ja,za Špance sem navijala! Saj je res hitro minlo,samo če pa se samo hodi gor pa dol,pa sem pa tja,pa blagajna,ko hočeš glih dat kruh pečt,pa brez veze.Pa ta kruh v to vrečko,pa one žemlje v drugo....Pa brez veze no.Bolj ko sem htela bit hitra,bolj sem nazadovala. Sory,spregledala zadnje vprašanje.V Lidlu sem do 13-h,od 14-h dalje pa v Š.
|