Tincy90
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica Tinchy naj te ne bo strah poroda jaz komaj čakam,da grem ponovno rodit,ker prvi porod je bil nekaj najlepšega rodila sem v 3 urah in pol bila sem rezana ampak me niso šivi tok bolel,edini problem sem imela,ker sem bila grozno zaprta potem sem dobila odvajala in kot,da ni blo nč.Le pozitivno misli in bo vse OK. A s tvojimi starši se spšloh ne slišiš in nič ne vidiš?? Midva sva povedala takoj po prvem pregledu,da bomo imeli dojenčka in so bli zlo veseli edino moja mami in pa sestra sta vedli,da se noseča ker sta sami pogruntali no potem sva pa vsem povedala Moj porod je pa trajau 4 ure in pol in sm bla tud rezana sm so me šivi tko bolel oz rana me je bolela, nism mogla normalno sedet. Z mojimi starši se pa ne vidm in ne slišm nč ne, že kr lep čas. Tok o tem kok je njim do svoje hčerke. Vse se je začelo zard mojga fanta kr njim ni biu on ok in kaj js vem kaj še, tko se je pol sm še razvijalo na slabš dokler enga večera nism spokala potovalke in šla od doma. Potem sm čez kak mesc zvedla d sm noseča in sm to tud mami hotla povedat, sm njo to ni zanimalo, točn tko je ona rekla. No in od tizga naprej js nism pol več se hotla z mamo ne slišat ne vidt kr sm ji/jim dala velik priložnosti d bi se pomenil k ljudje sm moji starši tega niso znal. Js sm se dost naživcerala med prvo nosečnostjo k sm dobivala take klice od staršev (beri:od mame), kok enih poniževalnih besed in vsega tega, vse sm bla sm človk ne. In zdj sm končno srečna k me ne kliče nobeden več od mojih in mi ne govori takih besed k niso za nikamor. Da sm zdj nosečka pa nvem, če že vejo, me sploh ne zanima. Pa sj ne rečm d mi kdaj na trenutke ni hudo al pa kej, sm kolk sm js solz pretočila zard svojih staršev, k se pa spomnm na to mam pa spet eno moč za naprej. Tko mal na kratko, čeprov se zdi d je na dolgo razloženo ne.