|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.10.2010 19:36:11   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy samo da je zdravo dete user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa tudi pri nas zgleda tako prespana noč..
ej kako ji pa ti napravljaš mlekeca za ponoči? a vsakič vstaneš, prevreješ vodo, ohladiš itd?

Yes, yes.user posted image user posted image am js mam kupleno melko od Hippa, ki je priprtavljeno in ga ne pogrevam, ampak ji ga enostavno prelijem v flaško. Je kar dost drago to mleko, sam pupa ga ma rada zto ji ga tud kupujemo, kolk časa še bo tko pa ne vem.user posted image drgač ko ne bo mela več tega, bo dobila alpsko na sobni temperaturi, da bi še mogla pogrevat ponoč k se že itak komi ustanem bi blo pa res muka. A ti še dojiš?

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
8.10.2010 19:48:45   
egleria
ma tk no.. js dojim ja, sam včeri mi je zmanjkalo očitno in sem mu dala aptamil in je spil 80ml. se je tak drl pa premetaval ponoči pa kr še bi zizal, pa očitno ni blo nič več. danes ponoči je blo mal boljše, mu nisem dala dodatka. sam vseeno bom od zdej naprej mela nekot pripravljenga sam ne vem kako bi to začela. ker sploh nisem navajena vstajat ponoči. mam pa navaden aptamil.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
8.10.2010 19:55:31   
Tincy90
A je že kdaj piu alpsko mleko razredčeno z vodo? Če je, a je moglo bit toplo mleko?

Pridm nazaj na talk, sm pod tuš grem na hitrco.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
8.10.2010 22:00:49   
egleria
ne ni še pil alpsko mleko. niti naredila mu nisem nobene kašice oziroma ostale GH z njim. edino puding sem mu dala enkrat za probat pa mu ni blo všeč.. čudn otrok je tole. js ne poznam nobenega ki nebi maral pudingov user posted image
fajn je če jo navadiš na toplega, oziroma vsaj sobna temperatura.. mrzlega vsekakor ne..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.10.2010 8:11:51   
Aninchy
egleria - jst mam skos prevreto vodo v termovki, da ostane topla, ko morm ponoč vstat. No, sej tud čez dan mam skos v termovki, da mi ni treba za vsak obrok vode vret na novo. Pol sam mal ohladim pol mrzlo tekočo vodo pa jeuser posted image

Tincy90 - za to sm že slišala, da so nekateri že zlo zgodaj redčl alpsko (1,5%) z vodo, ker KAO je enako k umetno mleko, pa še miljaužnkrat cenejeuser posted image So men že tud predlagal, ampak sm rekla nou-wej (glede na to da je še manj k 4 mesce str) d dokler mam dnar mu bom aptamil kupvala, itak smo vedl, kaj se lahko zgodi, če zmanjka mleka, pa da je treba kupovat in itak smo bli prpravlen na to. Pol kasnej ga bo pa itak probu,ja user posted image
Aja, kako mleko pa je to HIPP??? A prov tekoče kao v tetrapaku al kaj? Prvič slišm....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.10.2010 8:20:42   
egleria
aninchy to kar ti govorijo je navaden larifari
1. otroku moreš ponudit ko je pripravljen na to polnomastne izdelke! se pravi jogurt z maščobe 3,2 ali 3,5 prav tako tudi mleko (od začetka razredčeno z vodo)
2. kravje mleko ni nikoli podobno AM (čeprav je to ena glavnih sestavin adaptiranega mleka), pa naj bo to z najmanj maščobe kolikor je lahko.
3. ravnaj po svoji glavi ne po drugih. verjemi da tisti ki to govorijo nebi nikoli tega naredili s svojim otrokom. če pa bi pol pa nimam komentarja..
res je da so nam veliko prej dajali KM, samo ne pa tako zgodaj (pri 4ih mesecih) in vedno striktno polnomastno! pa še to samo v mlečnih kašicah.

< Sporočilo je popravil egleria -- 9.10.2010 8:21:13 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.10.2010 9:18:24   
Aninchy
egleria - ne me narobe zastopt, jst ITAAAK nikol neb dala to tamalmu za pit!!! Pravim sam, da so mi rekl, da kaj to kupujem, da je isto mlek razredčen KAO. Sej sm napisala v takem smislu, da so tisti CEPCI!!user posted image Napisala sm sam, da bo dobu mlek, ampak itak kasnej ok. 1 leta dddduser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.10.2010 9:19:32   
Aninchy
AJa, pa jogurte pa to bo pa dobu že prej k pri enem letu, da me ne bote spet narobe razumel... ampak čist mlekk pa še ne...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.10.2010 11:02:49   
egleria
aninchy sej te nisem narobe zastopla. itak vem da ti nebi tega naredila.. sam me pa razjezijo ti cepci ki nepreverjene blesarije govorijo - pri svojih otrocih pa ziher niso delali tak. to je tisto vidla, čula, rekla..
jogurte pa lahko ti magari že pri 6m začneš devat.. to je imel Patrik najraje.. v bistvu najbolš je takrat ko uvajaš tretji obrok. prvo je kao zelenjava, potem sadje, potem jogurt. tak sem jaz delala pa je blo čist ok..user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.10.2010 13:23:07   
Tincy90
Ninča takle je to mleko:

user posted image

Je pa za po 10.mescu, sm js sm ji ga dala prej, itak bo hmal 10 mescev stara, pa tud do zdj ni blo nč narobe d bi karkol čudnga opazla na njej d ji ga ne bi smela dajat. Ga ma ful rada. So pa 4 flaške po 0,25L 3eure pa še mau. Dost drago, smče ga rada pije mi zto ni žov dnarja, ker vem d ne gre za brezveze. Alpsko ji pa tud js nism nikol dajala samo, zmer razredčeno, tud za kašice, razn kadr sm sama puding kuhala nism redčla mleka, logično. Pa ga u bistvu ni mela rada, tko da sm vesela d ni preveč nora na sladke stvari. Ma sm opazla d mamo že drugi zobek in to zgornjo desno dvojko.user posted image sm mi pa ni jasno kko ji dvojke pred enkami rastejo.user posted image aja, še to, pr nas nismo šli nč tko kt je npr.napisala egleria glede začetka uvajanja GH, jogurta še nikol u bistvu ni probala zto sm ji ga šla prov dans kupt kr si mi ti egleria dala idejo.user posted image je vse, ni zberčna je pa res d kr neki skoz štrajka s hrano. Včasih toooolk poje, včasih pa zastonj kako kašo odprem in to me najbol jezi, nvem če ma ona kako svojo uro k si je določila d bo takrat pa največ pojedla, drugič pa nč.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.10.2010 13:27:20   
Tincy90
Aja pa to glede tega, js tud ne bi nikol svojmu otroku dajala že nvem kko zgodi razredčeno alpsko halooo, zto pa je mleko v prahu in že vejo zakaj so ga nardil ane. Nvem zakaj mam zdj tako pisavo, ampak ok.user posted image K sm nehala dojit, je dobivala mleko v prahu, tud od Hippa (kupujem ji vse od hippa, razne kašice, mleko zdj, mleko v prahu prejuser posted image ), po osmem mescu kt mi je zdravnica rekla sm ji pa dala razredčeno alpsko pa ša to ne doug. Tko da ja no, eni majo kr neke bedne ne, tud men grejo najbol na k**** tisti tapametni.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.10.2010 15:42:17   
egleria
tincy sej ni treba it po takem vrstnem redu kot sem jaz šla. dala sem samo primer. jogurte ma pa Patrik ful rad. to je edina hrana ko samo sedi pa odpira usta user posted image najraje ima fruchtzwerge (marsikdo ma veliko za povedat čez to znamko sam ti povem da ko ga pa vprašaš zakaj pa ne ve.. - itak jogurti so vsi po podobnih principih nareti) ali pa otroške sadne jogurte od bauer firme. tudi skutko sem že kupila pa zmiksala sadje zraven. mu je vse všeč user posted image
naš pa noče mleka od Hippa (v prahu). ne vem zakaj. kupila sem mu hipp probiotik in tudi meni tako smrdi da groza. no in mu bolj paše aptamil - zakaj? ne vemuser posted image
aja pa čestitke za zobekuser posted image moji sestrici so prve dvojke zrastle in pol je bla tak vampirček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.10.2010 18:49:35   
Tincy90
Hvala za čestitke.user posted image naša ma pa rada monte pa tud fruchtzwerge.user posted image ka vete, bo kak dobr film dans?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.10.2010 21:02:34   
MalaNeli
user posted image Romanca ob jezeru user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.10.2010 21:31:43   
Tincy90
Hehe, neli že gledam.user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.10.2010 22:30:25   
biba88
punce nujnoo rabm vašo pomoč!!!

moj otrok že skoraj en teden fullll mal je mal je prehlajena a je zato pa čist temno zelen kaka al pa zelenuser posted image user posted image user posted image

zakaj mislte da ne jeuser posted image user posted image a zaradi prehladauser posted image kako čutiš v ustih dojenčka da mu gre ven zobekuser posted image user posted image a je tam rdeče če not pogledaš men se zdi da ma bulcouser posted image user posted image ne vem več kaj naj nardim v pondelk greva k zdravniku...ampak je jutr še en dan...ne vem večuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kako naj pomagam moji ljubici...user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.10.2010 22:35:15   
egleria
tincy a monte ji tudi daš? jaz še nisem probala.. hvala za idejo user posted image

biba88 naš zeleno kaka ko ga krči matrajo - to je pa takrat ko zobki rastejo.. upam da ni nič narobe. a obilno kaka al malo?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.10.2010 22:37:20   
Tincy90
Prvo: biba ja lahko ti zarad prehlada mal je, ko je pa pr nas biu zobek na vidiku ni blo nobene bunke, belo se je vidlo čez dlesen in pol je tud pršov zobek vn. Tamala naj toi velik pije, pa probi ji dat kako bol redko hrano, če že mata GH. user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej se pocartala.

Drugo: ker bedn film je ta Romanca ob jezeru, ma kr neki ej.user posted image user posted image sm romantik po duši in mi to ni neki najbolš blo zdj, sm misnla d bo kej bolš k je naslov ROMANCA.user posted image

Grem še do konca pogledat pol pa u vaservago. Čauč.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.10.2010 22:55:36   
Tincy90
Ok, se popravlam glede filma.user posted image mi je biu ušeč kr je biu konc tko kt se spodob, sm ga prehitr skritizirala.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.10.2010 20:53:27   
Aninchy
Hehehehehe, tinč, js sm začela gledat nekje na sredini, pa sm si misla watdfak je zj to en čudn film, po pa vidm sandro bullock pa gledam naslov.... pa tok čudn mi je blo d ona igra, pa romantičn film, pa neka ZF s tistim nabiralnikom...user posted image No, pa je res pol "se spremeniu" v en kr fajn sobotn filmčekuser posted image Mene je sicer že vmes enkrat zmanjkal, tak da nwm kok se je končal user posted image no, pa drugič....user posted image

Evo, me že v vodoravno zvija... grem slipat.

pies: ENA TLE NA RR NAS JE SPOMNLA, DA BI TALE SMEJKO LOHK NEKI EXTRA POMENU.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 10.10.2010 20:54:02 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
11.10.2010 9:03:26   
ninkica
Jutro user posted image
Za nami je vikend,ki je bil po dolgem času sončenuser posted image user posted image
Leja pančka jaz pa že rogovilim po hiši od 7ih zjutrajuser posted image
Tinchy čestitke za 2 zobekuser posted image

biba88 nimam pojma kaj bi lahko to blo.Lahko,da bi blo kakšno vnetje,ki je povezano z prehladom??Najbolj bo,da greš k P pokazatuser posted image

uvajanje GH midve sva začeli dva dni nazaj z bio riževo kašico in jo je zlo dobr sprejela.Bo pa stara 4 mesece v petek.Potem bom pa začela postopoma z zelenjavo,sadjem,jogurti,..

Grem počasi likalnik sprehajat po likalni miziuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
11.10.2010 17:01:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

pies: ENA TLE NA RR NAS JE SPOMNLA, DA BI TALE SMEJKO LOHK NEKI EXTRA POMENU.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta to bre?user posted image user posted image js nč ne štekam kaj in kdo je hotu s tem neki povedat al karkol že. WTF?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
11.10.2010 17:01:43   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Tinchy čestitke za 2 zobekuser posted image

Dankešon.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
11.10.2010 20:13:20   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Šta to bre?user posted image user posted image js nč ne štekam kaj in kdo je hotu s tem neki povedat al karkol že. WTF?user posted image user posted image user posted image

hmm upm da ti tole ne resnouser posted image user posted image pč neki pr user posted image user posted image no nehajmo o tem, bomo spt neokusne....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
11.10.2010 21:02:37   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

hmm upm da ti tole ne resnouser posted image user posted image pč neki pr user posted image user posted image no nehajmo o tem, bomo spt neokusne....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hahahaha, sj vem tole ja user posted image user posted image user posted image , sm nvem pa kdo je to omenu pa kdaj.user posted image spregledala...user posted image user posted image drgač pa svaka čast tisti ane.user posted image user posted image pa pejmo user posted image in user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!