alyiah
|
Hojla! Spet se malo oglašam. Meni pa se počasi obrača na bolje. Ni mi več toliko slabo. Upam, da tako tudi ostane. Sem pa danes opazila, da sem nekam čudno napihnjena. Verjetno je to ta napihnjenost o kateri se vas veliko pogovarja. Je pa res tudi, da sem danes jedla kumarice s smetano in jogurtom (saj veste, tipična kmečka jed...njami), tako da je verjetno tudi s tem kaj povezano. Ja, eno vprašanje imam za vas punce. Vidim, da se vse na veliko naročate na NS. O tem sem veliko prebrala in - vem, da se bo čudno slišalo, ampak vseeno- ne vem, če je to glih tak nujno potrebno. Ali? Ker najprej bi naj ginekolog naredil UZ in po njegovi presoji ter vseh značilnostih nosečnice (starost, nagnjenost k različnim boleznim, bolezni v družini, itd., itd....) bi naj priporočal ali ne pregled z NS. Vem, da vse hočete vedeti, da je vse ok z (saj jaz tudi), ampak če je nosečnica zdrava in je vse ok, NS naj ne bi bila potrebna. Tako vsaj navaja literatura. Uf, sem se razpisala...se opravičujem. Rada čvekam drugače Aja, pa upam, da me ne boste zdaj pohodle, češ da sem neodgovorna in bog ve kaj še vse, samo vaše mnenje bi rada. Se še namreč odločava z dragim, če bi šla na NS ali ne (naslednji teden bi se morala naročit). Hvala za odgovore in lep pozdravček.
|