|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spolni odnosi po porodu
18.6.2010 15:53:53   
smokyhawk
sem rodila prvič,pa nisem mela ravno lep poroduser posted image ,tko da ko sma prvič se spravla drug na drugega mi ni blo OKuser posted image user posted image .vse suho,nič vlažnosti,bolelo ko pes,še zdaj meuser posted image ,pa sn bla tud čist mjčkeno šivana,za vzorec...tk da sem se polastila lubrikanta ki ga še nisma utegnala sprobat ker po celodnevnem ukvarjanju z malčkom,kuhanjem,pospravljanjem pa še bi se lahko našlo preprosto nimam več moči za kaj drugega....user posted image sma si pa ta vikend splanirala malo romantike,tak da bomo videli.....user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: spolni odnosi po porodu
21.6.2010 18:15:54   
pikapoka01
no, jaz sem 4 tedne po porodu, CR. rana mislim, da mi je dobro zacelila, vsaj zunaj; notranj šivi upam, da so tudi ok. boli več ne tako zelo, razen ko se nepredvidljivo zasuknem ali naredim kakšen sunkovit gib... no, itak se ne bi lotila kakšnega divjega rodea, ampak želje pa vseeno so- hormoni!!!
po drugi strani pa cvikam, da ne bi bilo kaj narobe...

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: spolni odnosi po porodu
21.6.2010 21:47:32   
neka_noč
Jaz sem imela obakrat CR in ko sva prvič sexala po prvem porodu je bilo obupno - vse me je bolelo, bila je prava suša, nič mi ni pasalo. user posted image Zaradi mene bi takrat lahko sex kar ukinili. user posted image
Tokrat, po drugem porodu, pa je bilo boljše; želja po sexu je, volja tudi, je pa spodaj vse suho. Občutek je kot da je vse ok, ko pa ga hoče dat notri je prava katastrofa. Kupila sva lubrikant, ki ga še nisva sprobala.
In še to. Nisem vedela, da dokler mamica doji, je normalno, da je spodaj suho, ker je to naravna zaščita telesa, da ženska ne bi (pre)hitro zanosila. Tako sem prebrala.

(odgovor članu pikapoka01)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: spolni odnosi po porodu
5.7.2010 19:53:24   
emibu
Punce, spravla sva se se mi zdi da nekje 3 tedne po porodu še mislim da malo manj..hm..bilo je supeeruser posted image jst sm komi čakala in sm planla na njega k risuser posted image user posted image no..navlaženost je še prevelika ..o suši ne duha ne sluha use pa čutim 100krat bolj intenzivno sploh zdej k j eže dobr mesc od poroda..sam brez straha in hopa!!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 8:32:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: spolni odnosi po porodu
17.9.2010 10:59:54   
Mysterious
Zivjo mamice,
jaz pa odkar dojim ne dozivim vec orgazma. Nama res manjka in sem se obrnila na forum po pomoc ali nasvet. na spletu nic o tem - kako dojenje voliva na orgazem.

Napisala sem tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/Dojenje_in_orgazem/m_5360079/tm.htm

Ce se je kaksna srecala s podobnim problemom, prosim napisite svojo iskunjo in predvsem kako ste resila problem.

lp M

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?