Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 6.6.2010 15:56:43
donna22
BabyKitty, škoda, da nas nisi vsaj na čvekanje v pričakovanju dala, se mi zdi, da je med nami največ nosečk ... A se to da prestavit? No, sicer pa bomo čvekale tu ali drugje, vseeno
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 6.6.2010 17:31:44
witch
innes4 jeeeeeeej kakšen lepotec Jaz bom pa počasi mlada 25 let pa se še kar med vas štejem... no saj če počasi nebo uspelo, nebom več spadala k vam Midva sva trenutno v 5. krogu (v 7. mesecih zaradi dolgih ciklov) ne pričukujem pa je okrog 19.6. (tak pravi moja BT)
Babykitty tvoj buši pa že ima majhno izboklino
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.6.2010 9:39:44
malajka84
Evo pa sm jst tud prijadrala sem. Med stare kolegice;)
No, po dolgem času nama je uspelo, ene tak veste kok sm čakala iz meseca v mesec, no sedaj pa 11. novembra pričakujeva bebiko. Spola še ne veva, 16. mam pregled, mogoč se bo pa zdej obrnala tk k je treba, ma ja za mene je pupa, dokler ne bo lulčka.:)
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.6.2010 10:13:03
malajka84
Ja to smo pa res stare borke, ampak važno, da nam je uspelo!:) Bebika je vredi, ratse tk k je treba, zdej so že brcike prisotne, boš vidla kok je to lušn občutek...ah ja:)
Sm pa v fazi, k mi tete govorijo..aha maš bušija tko d bo punčka, pol druga d bo fantek..:) Uglavenm vse tk k mora bit.:)
PA ti in tvoja pikica? Sej nisi veliko za mano, kako ste?
VSEM KI JE NE PRIČAKUJETE PA....DRŽIM PESTI ZA VAS!!!!
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 7.6.2010 10:14:17 >
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 7.6.2010 10:26:21
BabyKitty
Po hudem boju nam je ratalo ja jst bi tud brcike
Jah moja pikica se mi zdi kr pridna edino kar me matra so krči... me ful krči, pa nevem a je to normalno ali ne vem, da je normalno na začetku, pa okoli 20. tedna...Kaj pa prej
Moj buši pa še bolj ni buši in mi ne verjamejo, da sem noseča