anity_1
|
To mora pa biti res fino fajn, ko vidiš svojega bejbija, kakšen je v trebuščku.. Mene pa zdaj kar nekaj časa ni bilo. Imela sem neke težave. In sicer me je v spodnjem delu trebuha, v predelu jajčnikov tako groozno bolelo, da en dan nisem mogla niti hodit, se vstati, nič v glavnem. In ker mi je bilo boljše, ko sem ležala, sem pač ležala. Naslednji dan grem do G in tam me že kar sestra vrže ven, dala mi je pa datum, kdaj naj pridem na pregled. Ker ona je trdila, da je to pač od tega, ko ne jemljem KT in zaradi tega, ker prej nisem imela močnih in bolečih M. Jaz seveda pravim, da to ni normalno, da ne morem hodit in vse ostalo.. Ampak je ostala pri svojem. Hvala bogu me je malo minilo. ampak sem se kar vprašala, kaj bi bilo, če bi bila noseča.. Tu pri teh ti plod lahko tolikokrat gre, če res delajo tako.. Ali so potem, ko je ženska noseča, morda bolj pozorni? Kakšno je vaše mnenje? Odločila sem se, da takoj, ko bom imela spet takšne močne bolečine, grem kar v bolnico na urgenco.. Naj pa bo kaj narobe. Mogoče delam paniko, ampak to za mene ni normalno
|