|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
15.8.2010 20:59:29   
BabyKitty
Čer punce!

pinky86 dobro se sliši, ampak moj najdražji ni za šotore... no vbistvu jaz zraven mojega najdražjega nisem za šotore, ker dobim živčen zlom, ker se samo pritožuje kaj vse manjka user posted image pa tudi nevem kako bi se to izšlo, glede na to da že doma slabo spim in me zjutraj vse boli...

Pa uživaj na morfologiji user posted image

Glede brc se pa kar pripravi user posted image moj tako brcne da ne zbudi samo mene, ampak še mojega najdražjega ob meni user posted image

Lun1ca
jaz bi tudi nuhalno še enkrat mela user posted image tm je tok fino ko se vidi cela pikica in skače in se vrti ipd... sem tok vesela, da imam ta videoposnetekza spomin... potem morfologija je bolj dolgočasna... ker se ne vidi tako lepo kot na nuhalni... je že pikc tok velk, da je po delčkih slikan in se ne znajdeš več user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 701
16.8.2010 13:46:27   
anity_1
To mora pa biti res fino fajn, ko vidiš svojega bejbija, kakšen je v trebuščku.. user posted image

Mene pa zdaj kar nekaj časa ni bilo. Imela sem neke težave. In sicer me je v spodnjem delu trebuha, v predelu jajčnikov tako groozno bolelo, da en dan nisem mogla niti hodit, se vstati, nič v glavnem. In ker mi je bilo boljše, ko sem ležala, sem pač ležala. Naslednji dan grem do G in tam me že kar sestra vrže ven, dala mi je pa datum, kdaj naj pridem na pregled. Ker ona je trdila, da je to pač od tega, ko ne jemljem KT in zaradi tega, ker prej nisem imela močnih in bolečih M. Jaz seveda pravim, da to ni normalno, da ne morem hodit in vse ostalo.. Ampak je ostala pri svojem. Hvala bogu me je malo minilo. ampak sem se kar vprašala, kaj bi bilo, če bi bila noseča.. Tu pri teh ti plod lahko tolikokrat gre, če res delajo tako.. Ali so potem, ko je ženska noseča, morda bolj pozorni? Kakšno je vaše mnenje?

Odločila sem se, da takoj, ko bom imela spet takšne močne bolečine, grem kar v bolnico na urgenco.. Naj pa bo kaj narobe.
Mogoče delam paniko, ampak to za mene ni normalnouser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 702
16.8.2010 19:09:16   
BabyKitty
anity_1 moj nasvet je da čimprej menjaš ginekologinjo... še preden zanosiš, ker če ne bohve... Tak odnos ni za nikamor... ko sem imela sama težave sem poklicala in bila najkasneje v treh dneh na vrsti... nikoli nobenega problema, še celo sama sem bila presenečena zakaj tako hitro, saj nikoli ni bilo grozno nujno...

Vglavnem res ti svetujem, da menjaš, ker moraš meti do zdravnika neko zaupanje... navsezadnje mu zaupaš svoj največji zakladek v življenju, zaupaš mu, da ti bo znal stati ob strani in ti pomagati, da nosečnost pripelješ do konca.  

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.8.2010 21:43:45   
Lun1ca
BabyKitty a dobiš kak cd tam al kak? A to pri vseh al si samo ti mela tak zegn? user posted image Joj komaj čakama oba to NS user posted image Vsi pravijo kak je lepo tam in sma že čist nervozna.. no pa seveda, ker naju tudi skrbi. Ampak itak bo pa vse ok, tak da sploh ni panike.. drugače sem pa danes dobla datum in imam 6.9. zvečer ob 18:30 user posted image Tak da upam da bo polepšan konec dneva

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 704
16.8.2010 21:48:14   
Lun1ca
aslednji dan grem do G in tam me že kar sestra vrže ven, dala mi je pa datum, kdaj naj pridem na pregled. Ker ona je trdila, da je to pač od tega, ko ne jemljem KT in zaradi tega, ker prej nisem imela močnih in bolečih M. Jaz seveda pravim, da to ni normalno, da ne morem hodit in vse ostalo.. Ampak je ostala pri svojem.

Tudi jaz sem imela slabe izkušnje pri prejšnji G. Oz. ginekologinja je bla čist ok, ampak sestre pa take, da bi jim lahko kaj v glavo vrgla. In sem enkrat znorela in menjala. No zdaj mam sicer ginekologa (moškega) in moram rečt da je super, sestra je pa taka legenda, da bi jo kar objemala lahko tam user posted image sploh po izkušnjah s prejšnjimi sestrami.. namreč vse se da zmenit, te posluša in naroči brez problema in če je kaj narobe te takoj sprejmejo. In zdaj grem prav z večjim veseljem h G.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.8.2010 21:49:50   
BabyKitty
Lun1ca CD dobiš ja... skoraj povsod mislim da.. Je tako fino gledati doma kako se pikica premetava po bušiju user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.8.2010 21:54:09   
Lun1ca
joj tega prej nism vedla.. kaj si mogla povedat?! Hudiča user posted image user posted image zdaj sem še bolj neučakana... joj

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 707
17.8.2010 7:03:44   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

anity_1 moj nasvet je da čimprej menjaš ginekologinjo... še preden zanosiš, ker če ne bohve... Tak odnos ni za nikamor... ko sem imela sama težave sem poklicala in bila najkasneje v treh dneh na vrsti... nikoli nobenega problema, še celo sama sem bila presenečena zakaj tako hitro, saj nikoli ni bilo grozno nujno...

Vglavnem res ti svetujem, da menjaš, ker moraš meti do zdravnika neko zaupanje... navsezadnje mu zaupaš svoj največji zakladek v življenju, zaupaš mu, da ti bo znal stati ob strani in ti pomagati, da nosečnost pripelješ do konca.  

Sem takoj pomislila na to.. Ampak moram najdit, kje bi bil ali pa bila kakšna vredu.. Meni drugače ni neki problem, če je G moški.. sem najprej imela enega, ki je bil res zelo vredu, se je dalo vse zmenit, samo sem morala zaradi oddaljenosti it k drugi G.. Bom malo preiskala in šla drugam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
17.8.2010 7:04:40   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Lun1ca CD dobiš ja... skoraj povsod mislim da.. Je tako fino gledati doma kako se pikica premetava po bušiju user posted image

Ko dobiš ta CD, pa potem verjetno doma samo to gledaš, ko ni kaj drugega za počet user posted image Jaz bi že verjetno bila taka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
17.8.2010 7:49:44   
Lun1ca
Ja sej.. že vidim kaj bom počela, ko bo treba bit za računalnikom in diplomo pisat user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 710
17.8.2010 8:55:37   
pinky86
Lun1ca s sabo prinesi raje USB ključek, da ne boš plačevala ekstra za CD...midva sva dobila slikice od prvega pregleda do nuhalne  (ker sem imela nuhalno pri svoji G) + 2 filmčka, ki pa trajata samo po par sekund - sem mislila, da bodo malo daljši user posted image tko da ko ga komu pokaževa, mora fajn učke napet, da vidi kaj je kje user posted image ampak vseeno, je pa zelo lep spomin.

Evo morfologija čez dobro urco user posted image danes ponoči me je ornk brcnil ene parkrat zaporedoma huh zdajle je pa miren.

Dober tek...za zajtrk

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 711
17.8.2010 10:01:56   
zaljubljena23
pinky uživaj an morfologiji, jaz pa grem še 3x spat user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 712
17.8.2010 12:17:44   
pinky86
Zaljubljena a samo še 3x?? ja sej to je pa še čist mal user posted image

No evo, morfologija je za nama...itak sem se spet načakala, ampak sej je bil lubi z mano...pa lulala sem premal, tko da morm še 1x pridt urin dat user posted image Drugače pa, mali je živahen, definitivno fantek - se nam skos lepo kaže hah težek cca. 400g, vse OK...naslednji pregled čez 5 tednov grrrr bo spet dolga...

Babykitty ma ja sej v šotoru je že tako ali tako malo bolj neudobno za spat, ampak je pa super doživetje, tko da rada kampiram...pač sem bla malo bolj polomljena zjutraj, ampak sej se hitro skup sestaviš pa akcija naprej user posted image edino kar me je res motilo je bilo moje nočno plezanje notr in ven, ker sem mogla it ene 3-4x na noč lulat Aaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.8.2010 12:26:01   
zaljubljena23
Pinky, samo 3x še ja...Komaj čakam...

Aja, čestitke za uspešno morfologijo in potrditev fantičauser posted image user posted image user posted image

Kampiranje, sem tudi tip, ki ni to zame...Ne vem sem zadnje čase full haklik postala, prej nisem bila taka..Da o stanju želodca ne govorim...Je full občutljiv...

Kar se pa tiče lulanja ponoči, obvezno 2x +..In mi včasih že gre pošteno na živce, ko tako lepo spim in se moram vstatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 714
17.8.2010 14:08:48   
pinky86
Ma ja...tole nočno lulanje je včasih res kar odveč user posted image sam če ne grem takoj, ko me prime in še kar nekaj mencam tam v postelji, potem ko končno vstanem komaj prinesem do stranišča user posted image ampak od dopusta naprej vseeno zelo cenim svoj domač wc, ki je samo čez hodnik in kjer lahko prižgem luč in mi ni treba hodit naokrog s svetilko in po mokri travi user posted image

Drugače sem pa začela prakticirat spanje z blazino med nogami in je super user posted image zdaj sem si pa tut v Lidlu kupila tak dolg povšter, ki je namenjen prav ležanju na boku, sem danes prvič spala tako in sem kar zadovoljna.

Pa včeraj sem si v H&M-u kupila prve nosečniške kavbojke...ker nisem mogla nobenih več zapet user posted image buši raste, ni kej!

Neposredna povezava do sporočila: 715
17.8.2010 14:20:44   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Drugače sem pa začela prakticirat spanje z blazino med nogami in je super user posted image zdaj sem si pa tut v Lidlu kupila tak dolg povšter, ki je namenjen prav ležanju na boku, sem danes prvič spala tako in sem kar zadovoljna.

Super, tut jaz sem imela to blazino nagledano.. Zelo rada ležim na boku in potem imam včasih kar težave, ko mi kakšna noga zaspi med spanjem user posted image Pa tut za potem - ko bi bla nosečka, bi verjetno prav prišlo.. Ampak sva se s partnerjem pogovorila in odločla, da tega pa jaz res ne rabim user posted image Naj pa povem, da zdaj ko je nimam, mi niti ne manjka.. Če pa jo bom res potrebovala, pa jo bom šla kupit..

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.8.2010 18:10:12   
nanny.girll
hei hoj!

da se še jaz malo tukaj javim user posted image

najpej čestitke vsem mladim mamicam in nosečkam. user posted image user posted image
ste mi take lušte naredile z NS in morfologijo. user posted image je res tako lepo vidit svoj zakladek tam. samo še čisto malo pa ga dobite v naročje user posted image .

mi bomo čez 10 dni že 3 mesece stari user posted image tako beži čas. priznam pa da kar pogrešam vse brcike in kolcanja v trebuščku user posted image user posted image

tako na hitro,
fajn bodite

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.8.2010 19:44:14   
pinky86
Anity škoda k si je nisi kupila...sej tam ubistvu piše, da je pač namenjena komurkoli za spanje na boku...potem pa še - tudi nosečnicam. Moram povedat, da si jo je dragi zjutraj že prilastil - mu je tudi ful všeč user posted image Drugače pa zdaj ko spim samo na boku, so me včasih res prav kolki al pa celo cele noge bolele user posted image tko da s to blazino je res boljše...joj kje so tisti časi, ko sem lahko zaspala na trebuhu, pa z rokami pod blazino hah

Nanny.girll čestitam za 3 mesece ;)) lepo, zdaj počasi ne bo več samo spančkanja, ampak tudi malo več radovednih učk- al je že tako?!

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 17.8.2010 19:46:10 >

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.8.2010 21:51:25   
Lun1ca
No pol bom pa nesla ključek na NS in ji bom kr rekla, da je 8giga placa, naj ne skopari s posnetki user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.8.2010 22:23:32   
egleria
joj punce res ste luštne s temi morfologijami pa NS. bote še men spet lušte naredile.. user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.8.2010 22:50:14   
donna22
Uf, jaz tudi imam take lušteuser posted image Danes sem zvedla, da je tudi ena moja kolegica noseča, tak da zdaj imam v sorodstvu dve nosečnici, ki pričakujeta februarja, in pa dve kolegici, ki pričakujeta marcauser posted image Danes sem se spraševala, ali sploh je kdo, ki ni nosečuser posted image user posted image Razen mene in eglerie, očitno user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.8.2010 23:29:59   
BabyKitty
donna22 jaz tudi kamorkoli pogledam se mi zdi da so vse noseče user posted image zdej pa nevem a se narod nekam redi al so res user posted image

Za spanje na boku jaz uporabljam kar navaden povštr... si ga naštelam pod bok... pa še super jogi mam tko da ni prov grozne krize... Se moram pa pohvalit da grem lulat max. 1 x na noč user posted image ampak ponavadi spim kot top do jutra user posted image

Pa še ena novica... da se zgoditi, da grem naslednji teden malo na oddih user posted image upam, da uspe user posted image aja pa še ena... v četrtek grem po vozičeeeek user posted image so včeraj klicali, da je prispel user posted image

Slikica vozeka:
user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.8.2010 12:38:56   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image babykitty, super za oddih in za voziček..Luštkan je... Zdaj pa kakšno pupiko nabavit in ga stestiratuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
18.8.2010 13:40:36   
anity_1
O super, zelo lep voziček, BabyKitty user posted image

jaz sem si pa enkrat kupila v Hoferju en taki vzglavnik za sproščanje, je napolnjen z nekimi kroglicami in je taaakoo fajn spat v objemu tistega.. seveda če sem obrnjena na drugo stran kot pa dragi user posted image

Jaz pa danes pričakujem M, upam da bo.. Ampak poskušam odmisliti skrbi v zvezi s tem.. Ker če bi danes dobila M, bi potem spet bil lep ciklus.. Bomo vidli.. Potem pa še samo enkrat počakamo na M, potem pa bomo pridni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
18.8.2010 16:38:44   
egleria
babykitty lep voziček user posted image pa super za dopust user posted image
donna očitno bova mogle nekaj ukrenit user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.