Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 19.6.2010 14:46:12
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: urška jaz tudi!
če že nogometašem ni čisto do konca uspelo včeraj (sesut' američane), je njemu definitivno!
The word! So dobili v dveh dnek krasno lekcijo geografije Sam upam da nas sedaj ne bodo ''nuknili'' Drgač pa Jure je moj sosed
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 18:55:43
Colt
...došel je došel...zeleni Jurej...?
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 20.6.2010 19:00:51
Arwenko
Bravo Jure...spremljam tale Raam že kar nekaj let in tudi njegovo knjigo sem prebrala praktično brez predaha. Edino kar me je v zadnjem mesecu zmotlo...da ni sram slovenske vojske, da mu ni podaljšala pogodbe
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 21.6.2010 13:31:05
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: urška mogoče misli knjigo Samo človek sem, ki je napisano s pomočjo športnega novinarja Tomaža Kovšce.
Aha, hvala urška! Sem že enkrat imela v mislih sposodit si jo. Zdaj si jo bom zihr. Pa še pozabila sem povedat, da je podrl rekord.
Kopiram:
Slovenski maratonski kolesar je na 29. dirki čez ZDA zabeležil že peto zmago, 3004 milje dolgo preizkušnjo pa je premagal v rekordnem času devetih dni, ene ure in ene minute. Drugo mesto je osvojil Avstrijec Gerhard Gulewicz, ki je zaostal 180 milj, na progi pa je še vedno več kot deset_ tekmovalcev.
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 22.6.2010 15:54:05
ronja
Klanjam se tudi jaz! Človek mora imet neverjetno močno psiho!
Sem pa ravno zadnjič razmišljala, če njegova žena jemlje resno njegov argument: "Ne morem več, tok sem zmatran, dej ti to zrihtaj, jaz sem tok zaspan..."
RE: Robičeva 5. zmaga na RAAMU!!! 22.6.2010 20:11:33
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Klanjam se tudi jaz! Človek mora imet neverjetno močno psiho! Sem pa ravno zadnjič razmišljala, če njegova žena jemlje resno njegov argument: "Ne morem več, tok sem zmatran, dej ti to zrihtaj, jaz sem tok zaspan..."
Ne samo neverjetno močno psiho. Človek podira ustaljene norme zdravega človeškega telesa. Tu mu gre vse priznanje. Sicer ima uradna medicina zopet svoje mnenje.... ...Kako RResno pa njegova gospa jemlje ta argument pa bi lahko povedala ona sama, če bi bila na RRu Vsekakor je Jur totalno neprimerljiv s komurkoli...ampak davek pa tudi pride ane.
Meni je dost dobr da jim je dal lekcijo geografije....spet!
Grega