Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz sem, ker zadnja dva meseca nosečnosti nisem mogla kaj dosti spati. (Sem ponoči "visela" na rr ali pa brala.
) Po rojstvu mi je bil pravi balzam, ko sem v p spala 5 ur skupaj (ko so mi
odpeljali) in tudi nato doma - kljub zbujanju na 3 do 4 ure.
vse zložil. Je rekel, da se bo potrudil dati vse v avto in montano, kar pa ne bo šlo - bo dal zunaj na kup.
Spanje samo na boku, me bo ubilo.
Če se bom tekom dneva dobro počutila, greva z mojim popoldan oz. bolj proti večeru pogledat agility tekmo v Portorož.
Popadki so, v urinu so neki proteini (če sm jo prav razumela), a kaj, ko so "vrata" še čist zaprta.
Če bi bila vsaj malo odprta, bi me poslala v P. Tko me pa ne more in bomo čakali dalje.
za nazaj pa uh... hb za klimo v avtu, sm jo zalaufala na ful prej k smo štartale, pa še čez rovte sm šla
no sej, za zahvalome je pa danes ob 5 vrgla pokonc
je pa bejba kljub vročini ful aktivna, pa če jo za rokce povlečeš gre že do sedečega položaja... seveda je ne forsiram, sam se tolk dviguje in napenja da ji morem pomagat
Najboljš, da se pod tuš preselim.
.
, spal je od 21h do 6h, nisem mogla verjet
.