Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Btw, opazila sem, da imam najmanj objav med vami.
Je že skrajni čas, da začneva z Oskarjem hodit kam dlje, kot samo 500 m od bloka.
Kolikor uspem potipat, je 1 ali 2 zunanja. Za notranje pa ne vem. Oteklina pri desni ritnici je velika za riževo zrno. Sliši se mal, ampak kljub velikosti dobr cuka in ščipa.
), pa so se ravno menile, da so "ljubljanske srake poniknile". Ne vem no, če je bila uporabljena točno ta sintagma, ampak nekaj v tem stilu pa je ena od njih napisala. Če katera od Mariborčank to bere, jo lepo pozdravljam.
Upam, da res ne bomo poniknile. Stanje dolgčasa je verjetno samo trenutno, ker so/ste vse odšle na dopust.
) sele naslednji teden, ker gremo ta vikend na Bled. Jutri ze odrinemo. Ni ravno morje, bo pa razvajanje garantirano. Me moj pelje za 2 obletnico poroke in 7 obletnico najine ljubezni. Iiiiiiiiiiii to se slisi ze skoraj pocukrano