Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

In seveda moškemu primerno zahteval pozornost non stop in nekaj jamral
iz 30 stopinj nazaj v 15 stopinj. Ne grem se več.
Life's not fair! Ha! Sej cojki se je moralo zgoditi isto!
. Več se javim kmalu. Beri: ko operem in zlikam miljon strojev. No vsaj slikce mi je uspelo na FB dati. Že to je velik uspeh.
So imel več kot -50% in se nama je kr splačal. Vzela sva črno stekleno, s kromiranimi nogami in črne usnjene stole s kromiranimi nogami. Do konc novembra bova imela samo 3 stole, tko da se bova bl izogibala obiskov.
Če bo kdo hotu pridt, ga bomo na sedežno dal sedet.
In potem, tako kot ti Masha, sem bila včasih že pošteno slabe volje, ker niti skuhat nisem mogla. Včeraj in danes pa je očitno začel spet sekati "ta dolge".
noče popoldan kakat in se potem sredi noči pokaka do vratu + zjutraj je treba vstat, da jo postavim pokonci, da spet nafila plenico... potem pa ona lepo zaspi nazaj, jst pa ostanem zbujena...
Lumpa, mi je to že 3. naredila danes. Pa sem včeraj popoldan poskušala s čajčkom, ker sem vedela, da bodo spet težave ponoči, ampak noče zagrabit cuclja od flaške.
) in šele čez kaki mesec ugotovili da ima tudi funkcijo za frapeje/sokove. za tamalo pol samo zmešam gosti in tekoči del. je pa res, da to rabiš samo par mesecev, ko jejo pasirano hrano... pol pa itak prešaltajo na koščke. razen no, če se vsi zdravo prehranjujete in boš vse sokove delala sama. je pa res veliko pucanja
še najbolš če si ga sposodiš
Za Atlantis oz. Aquamanio pa mene ne šteti zraven. Če se bo le dalo, bom raje na tisto Sašino varianto šla, ki je brez obroča.
...se lahko kar malo okrcam....kako ste?
Sem imela ob prihodu enga ful lepega ogledanega, pa so ga v času mojega sprehajanja prodali.