Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Mi je rekla, da naj pač malo več počivam, ampak ob živahnem dveletniku je to bolj težko

in še dvakrat zamrznjenči neuspelo
i. Pa me zanima ali bom dobila obvestilo po pošti od katerega datuma naprej sem na čakalni listi tako kot je bilo prvič? Ali greš spet skozi vse preiskave? Ali nasljednič spremenijo terapijo če prejšnja ni bila uspešna
ampak jaz sem šla kar hitro do G, ker brez M ni O, brez O pa tak sploh nisem mela možnosti, da bi zanosla. Zdaj sem bla tri mesece na klomifenu - nikoli odreagirala, zdaj še poskusim s tremi na dan če bo kaj boljše, pol pa čakat da pridem na vrsto v mb. Moj G je reko, da on mi več kot 3 ne upa predpisat. Komaj čakam, da bi že končno slišala kako spodbudno novico, ker zadnje tri mesece sem šla vedno bolj razočarana in obupana iz vsakega UZ-ja, ko ni blo nobenga folikla.
, sem ravno na začetku postopkov v MB- v ponedeljek imam prvi razgovor z dr. Gavrič Lovrenc (ima katera od vas izkušnje z njo)? Mi lahko mogoče katera pove, koliko časa pribljižno poteče od prvega razgovora pa do prve punkcije...upam, da ko si enkrat tam, da gre to malo hitrejo kot pa čakanje na prvi datum za razgovor
? Po skoraj 5 letih matranja za
...