sjmm
|
dan! jz sm dons... ...mam najljubšo gostjo na obisku..me je že ponoč matral ko vrag mali je kr nekak spal sem pa slabo založena s tableti, tko, da upam, da bom pregurala sm mela neki plane pomivat po tleh ...ne vem, če bo glih šlo upam, da mi ta velki Majčija mal vn peljejo itak nej bi šla še v šoping dons, pa se mi zdi,da bom kr deca poslala...k sva bla za včeri zmenjena, pa ga itak ni blo ....berem, da maš pestro...pa kva je zdej to...a je tem našim decom vročina škodila al kva?????..no, upam, da boš kej energije prihranla, Maj ti je dobr povedu...ne se preveč sekirat...boš že deca u lajšto dala..k ga dobiš u roke...drži se, pa super, da je Rokso bolje!!! urša...srečno pot in veselo snidenje z mulčki!!! petrušk.....lepo, da mal doma uživaš, nej pa bolezni hitr odpotujejo od vas!!!!! onassis...jz sm bol za romantikuš zadeve,zato mi zelo prija....Amanda Quick, paše eno sem si spet v roke vzela...Dvorjenje po poroki..mal sicer krščanskoobarvana, a jo rada prebiram...pa mi je včas glede mojga kej bol jasn katjuša....kaj naj rečem....glih se ne strinjam z onassis....jz ga bi težko kr nekam poslala...imava le veliko skupnega...sam povem pa ti, da pridejo taka obdobja...to so res prave preizkušnje zakona....poskusi biti prijazna, poskusi ga vklopiti v svoje življenje...moškim moraš vedno ponuditi kak prijazen način...pa hitro vžge....poskusi, da se ti malo odpre, da ti pove, kaj vse se mu plete po glavi, sej za še enega bejbija bo že še čas...zdej se vi2 skupaj spravita na pravo pot....PA VELIKO SREČE...sej ljubezen ne umre tok hitr.....brez skrbi...sam včasih je tok v megli skrita, da jo je treba prov iskat