Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ste pa veliki. Naša K je bila sitna po cepivu za rota virus, ma samo en dan. Je pa zanimivo z GH, na materinski so nas učili naj začnemo pri 4 mesecih, starejši pediatri zagovarjajo 6 mesecev, nekateri usekajo po sredi in priporočajo 5 mesecev. Sedaj pa naj novo pečena mamica pametuje
, bi lahko že prej, da se lahko odločim sama. Eni kolegici, pa ko je pupika bila s carskim rezom, pa nič dojena, pa je zdaj tudi 4 mesece stara, pa so rekli, da naj kar začne. Veš kaj jaz bom po občutku. Jaz bom kar začela s korenčkom, tako da bi do konec 5. meseca imeli že en obrok tapravga.

.No potem pa na Vrhniko k mami na kosilo, tam je bila malo tečkasta,očitno ji je potepanje in vozičkanje bolj všeč...ampak je zudi tam lepo zaspala,sem jo pustila pri mami,jaz pa sem šla v miru v nabavo špecerije...No potem sva pa ob pol petih pobrale očija v službi ina nas je lepo peljal domov...Super dan sva preživeli...Komaj čakam jutri,bo pa na sporedu spet vozičkanje tukaj po vasi in okolici...
. Čez dan pa bi kar nekaj dremal, pa se samo nosil. No kakorkoli mami zgleda kot cunja.
in potem jo vzamem k sebi,jo dam za nekaj minutk na zizo,lepo zaspi,ko jo odložim v posteljico spet jok...in tako je bilo celo noč,s tem da sem jo dala tudi k nama v posteljo ,je takoj zaspala,ko sem jo dvignila in dala v njeno posteljico pa že znana zgodba..