Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:11:26
|
|
|
|
tims
|
Evo, zarad njega sem pa jest začela gledat fuzbal in zarad njega sem začela navijat za Nizozemce
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:12:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
no, pa dajmo še eno nogometno: NOGOMET Dva stara možakarja, Franc in Ivan, sta sedela na klopci v parku in se med hranjenjem golobov - kot vsak dan - pogovarjala o nogometu. Franc se je obrnil k Ivanu in rekel:"Ali misliš, da imajo v nebesih tudi nogomet?" Ivan je za trenutek pomislil in odgovoril: "Ne vem, Franc. Ampak dajva se dogovoriti: Če jaz umrem prvi, se vrnem in ti povem. Če pa umreš prvi ti, se tudi ti vrneš, da mi poveš, če je v nebesih nogomet." Rokujeta se in na žalost se že v nekaj mesecih Franc uleže k zadnjemu počitku. Kmalu po tem je Ivan sedel na isti klopci v parku in hranil golobe, ko je zaslišal šepet: "Ivan ... Ivan ..." Ivan odgovori:"Franc! Si to ti?" "Ja, Ivan, jaz sem," zašepeta Francov duh. Še vedno presenečen Ivan vpraša: "No, ali imajo v nebesih nogomet?" "No," mu dogovori Franc,"imam dobro in slabo novico" "Prvo mi povej dobro novico,"reče Ivan. Franc mu odgovori:"No ... v nebesih imajo nogomet." Ivan je navdušen: "To je super! Katera novica bi bila lahko tako slaba, da bi uničila to?" Franc zavzdihne in zašepeta: "V petek igraš."
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:12:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:15:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:15:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:15:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi evo, bejbe, dons se pa po men' "kure sprehajajo"... http://www.youtube.com/user/robbiewilliamsvideos?blend=1&ob=4 klele se ti bo pa metuljčica pridružila pomoje I LOOOOOOOVE ROBBIE WILLIAMS - grrrrrr
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:17:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:19:15
|
|
|
|
tims
|
Populis, to je Patick Kluivert, nizozemski žogobrcar
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:19:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:21:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:22:10
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki Zdej si pa še mene pod mizo spravla .
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:24:46
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki babe, čist ste črne
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:25:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala jaz tudi zdaj o temle berem... ich auch... samo ne za RD, takoj ko bo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:33:12
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, to je Patick Kluivert, nizozemski žogobrcar kjut fante, pa mož ve da zarad tele čokoladke fuzbal gledaš Psssssst
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:36:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki Zdej si pa še mene pod mizo spravla . Uuuuuuuuuuuuu dones ti je hitro potegnilo
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:41:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala jaz tudi zdaj o temle berem... ich auch... samo ne za RD, takoj ko bo!!!!!!!!!!!!!!! Jawohl
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:42:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=Vml2xJi5BWE Za vse "Robijeve" fenice. Sicer že zlajnano, ampak vseeno lepo bejbi, nikol zlajnano...
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:42:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:44:39
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=Vml2xJi5BWE Za vse "Robijeve" fenice. Sicer že zlajnano, ampak vseeno lepo bejbi, nikol zlajnano... Sem naredila popravek.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
ZanositevAnjušaKako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?1 mesec (
41%)

2 meseca (
59%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!