|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
6.9.2010 13:48:35   
Najki
Leclerc ima spet akcijo na otrosko opremo. Pa se nove skorenjcke so dobili za 7 EUR. Sem malemu kupila ene ful zelene z ovckami user posted image . Pa se za 100 eur otroskih cot in spalnih vrec user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.9.2010 13:49:08   
kiara24
Najki- ja te spravi malo v spabo voljo, če te pa nadere, če nekaj ni tako kot naj bi bilouser posted image

Ploha- ja na svete cajte je res, čuden, pa nikoli nič ne pove, pa ne komenitra, vse moraš vlečt ven iz njega.... je pa dober za ostale stvari kot so diagnoze, i nče je kaj naorbe pokličejo njega....

Nos si bom utrgala k mam tolk zabasan da ne morem ne spat , ne dihat....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.9.2010 13:54:38   
Najki
Izpiraj si nos s fiziolosko, tko da predre do grla. Jaz sem imela 1dl flaskico z noskom, pa sem s tistim izpirala prejsnjo zimo. Sicer v nosecnosti mi ni slo, ker mi je takoj slabo naredilo v prvem trimesecju. Lahko pa pomaga dolga inhalacija. Operila pa mende ne smejo nosecnice.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.9.2010 14:50:40   
rubica
najki a to majo gumjaste skornje v leclerku?

vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hitro se pozdravte!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.9.2010 17:40:43   
symona
Midvi z lucijo sva ble pa danes pri zdravniku, ji je vzela bris in grla in kri v laboratoriju, pa ima angino streptokok, tak da je dobila ospen in v sredo kontrolo.
Drugače pa za fantka so meni všeč tradicionalna imena, kot npr. domen, matevž, aljoša, za punčko pa se mi trenutno dopade evelin.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.9.2010 18:05:19   
sonček33
Imena za fante...sej vem, das e ponavljam- Lenart, Lovro, France, Janez, Jošt, Voranc

za vse bolneuser posted image user posted image

Lovro ej buil danes v vrtcu, kot da ni bilo vikenda... prišelob 7.30 odšel ob 14.30 Prino jedel in spal. Mami zadovoljna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.9.2010 18:07:12   
nina166
Dan!

Imamo na obisku tetko virozico...Daša je danes cel popoldan bruhala, bla sitna, zdaj pa je zaspala. Mene pa tudi nekaj trebuh boli, mi gre na bruhanje...ostali dr. člani pa so še zaenkrat zdravi.

vsi bolančki se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidim, da je kar nekaj bolanih trenutno.

IZVIRNO SPOROČILO: symona

Drugače pa za fantka so meni všeč tradicionalna imena, kot npr. domen, matevž, aljoša, za punčko pa se mi trenutno dopade evelin.

user posted image  user posted image  user posted image

Ploha je pa pridna Manca, če ti ponoči spi 5 ur skupaj...naša Daša jih še zdaj ne prespi v kosu user posted image  user posted image

Grem pobruhane cote prat...vedno nama nekako uspe, da ko bruha, se čisto pobruhama, da morem pol vedno celo preoblečt user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.9.2010 18:07:56   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lovro ej buil danes v vrtcu, kot da ni bilo vikenda... prišelob 7.30 odšel ob 14.30 Prino jedel in spal. Mami zadovoljna.

Priden fant user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.9.2010 18:12:33   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
najki a to majo gumjaste skornje v leclerku?

Ja gumijaste razlicnih barv in motivov, pa ene 2 ali 3 modele. Ene so ze razprodali so pa te novi tud lusni.

Tale angina streptokok pa zgleda kar razsaja... Verjetno jo je tudi JM imel, samo niso testirali, je dobil AB ze zaradi vnetega usesa takrat.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
6.9.2010 18:52:20   
marta82
Ojla punce. Vikend je bil super. Združila prijetno s koristnim. Predavanja in delavnice odlične(o mobbingu, diskriminaciji, spolnem nadlegovanju na delovnem mestu,...), nekaj je bilo tudi prostega časa, sem plavala in se sprehajala. Fajn.user posted image

Včeraj zvečer je Tinej zakuhal in iz nosa mu teče. Danes je kar ok, samo malo bolj miren. Bom videla, kako bo zvečer.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.9.2010 18:53:34   
petra88
user posted image user posted image za vse bolančke. Naš se je tudi zbudil nekaj ponoči, ma mu je enkrat moj rekel da je čas za spanje, pol sm še jest 1x rekla in je nekako zaspal nazaj. sam zdej čez dan je pa vredu. Je pa spet začel s trmo, pa tikat vse stvari katere mu ne dovoliva (CD-je, klavir, ojačevalec, omare odpirat), češ mogoče mu bova zdej pustila

a ma leclerc tud na internetu kakšen katalog?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 21:21:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.9.2010 21:38:54   
khurde
ojla,

user posted image user posted image user posted image  za bolne

sonček, en velik user posted image  za tvojega fanta in vrtec! le še tko naprej user posted image

ploha, super, da je tko pridna user posted image

ostalo pa nič ne vem...

grem spat, spila pol radlerja

aja. en vprašanje za vse. se mi pa zdi, da je zvezdica uporabljala čebriček user posted image  kateri je fajn? da je dost velik in to? a niso eni večji in drugi manjši ipd.?user posted image

lahko noč

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.9.2010 23:11:23   
Zvezdica
Čist na kratko, ker sem izčrpana...

Niia, naš pije ponoči 1 x mleko (ALETE pripravljeno), zdaj dve noči paše ob petihuser posted image

Čebriček...mi smo imeli pri obeh, absolutno boljši bebe, ker je večji in za daljšo uporabo.pa semi zdi, da tud novorojenčka lažje pedenaš v njem (čeprav jast bi za začetek uporabila banjico user posted image )

DVDji, tiste k želite dajte ZS na naslov al pa kak srečanje naredmouser posted image

Lovro...super priden mamin fantuser posted image user posted image user posted image

Bolančki  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste čimprej zdravi.

Škorenjčki
user posted image

to je to...grem spat, nočka.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.9.2010 6:13:31   
krtekxx
Joj, joj, joj, spet neprespana noč. Punca brca, se premetavala in ni in ni mogla spati. Potem sem ob 4h le vstala in ji izmerila T, ker se mi je zdelo vroče čelo - 37,6. Pa kaj je sedaj to? V soboto je bilo ravno tako, sam sem mislila, da se je loteva prelad (nekaj prozornega izcedka iz nosu, parkrat je pojamrala, da jo boli uho). No, sedaj je nos in žrelo čisto ok, le ta vročina. Čakam eno pametno uro, da pokličem babi, če jo lahko pripeljem, ker moram v službo. V vrtec taka (čeprav zelo dobre volje) res ne more, najbrž.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.9.2010 9:10:29   
Hijacinta
Dobro jutro. Prav nič mi ni všeč tole vreme user posted image .

Krtex upam da bo Brita hitro bolje user posted image

Soncek a ti L daš lahko hlače v škornje ali jih samo zavihaš user posted image Sm še kr zmeri pri teh škornjih user posted image . No super za vrtec. Jst bi tud tko. naš je danes ostal sam za nekaj časa, je moj reku da se mu je čist strgal user posted image

Zvezdica jst bi tud mela cd user posted image . Pa absolutno se lahko dobimo na kafetku. Kaj pravte ostale?

Khurde jst sm tud mela čebriček in sem ga skoraj skoz uporabljala in tud jst mam tavečjega. Se mi zdi bolj fajn ker ga lahko dalj časa uporabljaš.

Plohca men je tud E cele noči spal že takoj. In to od 8-10 ur v kosu. Pa ga nisem zbujala, samo se je pa čez dan potem ogromno dojil. Pa mi je tud patronažna težila da 8 ur za tako malega otroka je čist preveč, da največ nej ga pustim 6 ur itd., pa da se premalo redi ker je bil na spodnji meji. Dons mi pa vsi težijo s čim ga futram ker je tako velik user posted image . Nikoli ni prav. Naredi tako kot misliš da je ok in bo sigurno vse ok user posted image

Za vse bolančke da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.9.2010 9:45:05   
Najki
A so vasi tudi sitni danes? JM se je zbudil neprespan, ko je bil cas za v vrtec, je na vsak nacin hotel vzeti s sabo poganjalcka in je vrescal, potem je vrescal, ker je hotel biti pri ociju v narocju, da ga je moral on v avto nest, ceprav bo danes doma. Sem stala na vratih 10min, dokler sva ga spravla do avta... Ma strgal se je malemu. Sej potem je bil miren pa rad sel v vrtec, samo sem imela slabo vest, da bo v vrtcu tudi siten. Ma sem prisla tja in so imeli ene trije uvajancki vrescalski zbor, tako da je ocitno siten dan...

niia skornji so v redni prodaji na policah pri cevljih, sem mu kupila 2 tedna nazaj ze ene, so pa 7-9 eur, mislim da odvisno od stevilk ali pa modela, ne vem. zdej so samo nove barve dobili.

krtekxx js ga do 37,5 v usesku dam v vrtec, sam to je potem nizje, ko odstejes. V bistvu vidim, ce ima povisano vec dni, ma ni prav vrocina in ne gre nic gor, pa se brez simptomov, potem ga kar posljem v vrtec. Vcasih tako pride zaradi zobk, poleti pa ze zaradi toplejsega ozracja in mu je vroce. Je zelo mozno, da je bila ponoci prevec pokrita in ji je bil pretoplo. Nas se potem ful razbrca pa se temperatura bi bila visja. Mene bi edino usesek skrbel, to bi ga peljala pokazat, ker sama ne mores videt in najboljs odkrit, predno se razpase. Pa ce ima poln nosek, je komot tudi uho vneto od tega.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.9.2010 9:59:23   
kiara24
o punce....

No mi smo včeraj najdli čevlje za Klaro, jesenska kolekcija letos zamuja za 14 dni tako da je grozno ko greš v trgovino po čevlje pa nikjer ni nič.... tako da smo pol vzeli sedaj za to obdobje kar adidaske in so ful dobre. Pol bomo pa jesenske kupili, ko bodo. Itak sva morala vzet št.23  insploh nisem mogla vrjet, kako to. Kolk imajo kaj vaše punčke nogo?

Tudi mi smo malo smrkavi samo ni sile. No jaz sem se tolk pregurala včeraj, da se mi je nos odmašil in da sedaj bolj teče od nejga, včeraj je bil čisto zabasan, pa amlo kašljam ampak mislim, da bo to minilo, kamlu.

Zunaj mi je grozno vremeuser posted image .

Niia- mi ne pijemo mleka sploh ponoči, ga nikoli ni, že ko sva se dojile je prespala večina noči, tako da nikoli ni bilo flaše ponoči. Zvečere jo dobi preden gre spat.

Jaz sem bila že rpidna sem vse polikala, pa pospravili 3 omare v kuhinji, zdej pa moram it na zaslužen zajtrkuser posted image .

Zvezdica- luštkani so škorenjski.

Lovro- bravo še tako naprej.user posted image

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.9.2010 11:43:24   
Ploha
jst sm tud za srečanje, sam čez ene 14 dni user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.9.2010 12:40:04   
Ploha
user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.9.2010 13:00:12   
kiara24
Ploha- iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image kolk sta luštkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj a meta ima že tolk dolge lase.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.9.2010 13:38:34   
Zvezdica
Zvezdica jst bi tud mela cd user posted image . Pa absolutno se lahko dobimo na kafetku. Kaj pravte ostale?

tebi v živo:)

Sem v postelji...hud glavobol :(user posted image

uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.9.2010 14:07:21   
Najki
A dej no Ploha user posted image . Jo ima Meta ful rada kaj?

Zvezdica js bi tudi user posted image .

Cesar se ful veselim na porodniski, da bom lahko spaaalaaaa in da bom fraj od mulcka cel dan in dala vse 4 od sebe za par dni, predno grem v pospravljalno akcijo... Uf kolk bo sedlo! dej sem bila doma samo za nego ali pa sem bila se jaz bolna povrh, pa zdej se vse to sedenje v sluzbi, da me vse tisci in boli... Pavzo bi. Pa se frustrira me, da se nimam casa cesarkoli lotit po hisi, ko zacnem porodnisko se bojo pa ze dnevi iztekali.

Mama me vabi v Umag ta vikend, hisa za 5 ljudi, za cel sadovnjak vrta okoli, ona, jaz, Jan Mai in samo za 35 EUR na dan... Pa tud ce bo hladno bo sedlo! Sam kdo bo peljal do tja user posted image ? Za kopat se ne bo, mogoce je pa kaksen bazen blizu. Al pa ce se tamalega pustim ociju user posted image . Bi ga prevec pogresala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.9.2010 14:22:51   
farfala
ploha, luštni punčki, velika že skrbi za malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa ko dojiš, kako reagira Meta?

zvezdicauser posted image user posted image lepo počivaj, si preveč delala

marta si zelo pogrešala Tineja?

Samo je bolje, mislim, da danes nima vročine, 2 dni jo je imel in nič mu nisem uspela dat za zbijanje, ker je vse ven pljunil.  Pa blato ima bolj tekoče .Jutri pa gre po dooooooolgem času spet malo k varuški.

Mleko - pije zvečer in zjutraj 1- 1,5 dcl
Kupila danes v leclercu škornje za 11 evrov - št 26user posted image  pa še ene čeveljčke na ježke, copat pa niso imeli njegovih št. V Kiku pa 3 majice z dolgimi rokavi.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.9.2010 15:10:23   
Zvezdica
farfala,super za samotauser posted image user posted image user posted image

Najki...jast ti privoščim posteljo, glavobola pa neuser posted image

Kupila danes v leclercu škornje za 11 evrov - št 26user posted image

holi šituser posted image 26? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

spanje
1hruška

Kdaj je vaš otrok začel spati 1x na dan?

9 mesecev (37%)

1 leto (28%)

1 leto in pol (15%)

kasneje (19%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!