Najki
|
A so vasi tudi sitni danes? JM se je zbudil neprespan, ko je bil cas za v vrtec, je na vsak nacin hotel vzeti s sabo poganjalcka in je vrescal, potem je vrescal, ker je hotel biti pri ociju v narocju, da ga je moral on v avto nest, ceprav bo danes doma. Sem stala na vratih 10min, dokler sva ga spravla do avta... Ma strgal se je malemu. Sej potem je bil miren pa rad sel v vrtec, samo sem imela slabo vest, da bo v vrtcu tudi siten. Ma sem prisla tja in so imeli ene trije uvajancki vrescalski zbor, tako da je ocitno siten dan... niia skornji so v redni prodaji na policah pri cevljih, sem mu kupila 2 tedna nazaj ze ene, so pa 7-9 eur, mislim da odvisno od stevilk ali pa modela, ne vem. zdej so samo nove barve dobili. krtekxx js ga do 37,5 v usesku dam v vrtec, sam to je potem nizje, ko odstejes. V bistvu vidim, ce ima povisano vec dni, ma ni prav vrocina in ne gre nic gor, pa se brez simptomov, potem ga kar posljem v vrtec. Vcasih tako pride zaradi zobk, poleti pa ze zaradi toplejsega ozracja in mu je vroce. Je zelo mozno, da je bila ponoci prevec pokrita in ji je bil pretoplo. Nas se potem ful razbrca pa se temperatura bi bila visja. Mene bi edino usesek skrbel, to bi ga peljala pokazat, ker sama ne mores videt in najboljs odkrit, predno se razpase. Pa ce ima poln nosek, je komot tudi uho vneto od tega.
|