Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

klopi čakajo na 10-15 cm višine in ko se podrgneš po listu, se te prime.
   klopi čakajo na 10-15 cm višine in ko se podrgneš po listu, se te prime.  
    naša frkolinka se je ves popoldan igrala na travi, v mivki in bazenčku... naštela sem točno 6 klopov, ko sem jo popoldan pregledovala... bili so takšni tini mini, da jih moj sploh na začetku ni videl... 2 klopa sta še lezla po njej, 4 pa so se že prijeli...
  naša frkolinka se je ves popoldan igrala na travi, v mivki in bazenčku... naštela sem točno 6 klopov, ko sem jo popoldan pregledovala... bili so takšni tini mini, da jih moj sploh na začetku ni videl... 2 klopa sta še lezla po njej, 4 pa so se že prijeli...  
  ta mi je pa čist prehuda. saj z avtom jo tudi pelješ, pa je možnost, da se zaletite. pa čez cesto tudi hodi, pa je možnost, da jo kdo povozi itd. saj razumeš, kaj hočem povedati?
  ta mi je pa čist prehuda. saj z avtom jo tudi pelješ, pa je možnost, da se zaletite. pa čez cesto tudi hodi, pa je možnost, da jo kdo povozi itd. saj razumeš, kaj hočem povedati?   in če ne bi bili njegovi lasje čisto beli, tiste male pikice niti slučajno ne bi opazila... če se meni kdaj naštima na mojo temno grivo, bo tam najbrž preživel kar lep čas
  in če ne bi bili njegovi lasje čisto beli, tiste male pikice niti slučajno ne bi opazila... če se meni kdaj naštima na mojo temno grivo, bo tam najbrž preživel kar lep čas  ) in sedaj še bolj resno razmišljam o tem, da bi ga cepila. Sicer se mi zdi zelo mimo vnašat neke strupe v telo kar tako, ampak bolezni, ki jih okuženi klopi prenašajo, pa spet niso kar tako
 ) in sedaj še bolj resno razmišljam o tem, da bi ga cepila. Sicer se mi zdi zelo mimo vnašat neke strupe v telo kar tako, ampak bolezni, ki jih okuženi klopi prenašajo, pa spet niso kar tako  . Sploh ne vem, kako naj se odločim... Se mi zdi pa čisto mimo, da bi imel zaradi klopov otroka skos v stanovanju!?!?!?! Dobiš ga pa res lahko praktično povsod, sin ga je danes dobil na sprehodu po PST-ju.
 . Sploh ne vem, kako naj se odločim... Se mi zdi pa čisto mimo, da bi imel zaradi klopov otroka skos v stanovanju!?!?!?! Dobiš ga pa res lahko praktično povsod, sin ga je danes dobil na sprehodu po PST-ju.