Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

danes se mi pa res nič neda,bo pa tamala imela za večerjo juhico,ki jih tok obožuje,pa kroglice obvezno noter.............
to so pa že leta
, men pa tud zdele nč ni za jest, tko da dons ne bom imela kosila, si bom kasnej eno solato nardila.
, me je že zjutraj ob živce spravil, se tolažim da bo bolš - ampak ne pred nedeljo, ko bo mlaj
, da nebi o tem, da je Aljaž že mal čez dve prjokov k men v spalnico - je mož še na kavču spal...
, sicr pa sj veš, da so pouni vseh muh.
sej ne vem, al mene tud že mlaj trka
tle naokol, torej že par let drži babyboom
.
od tega zgodnjega vstajanja, vožnje, službe, včeraj popoldne pa še ta mal siten do konca. sploh ne vem, kaj mu je bilo. danes se je baje ful dobre volje zbudil. no, samo da ni zbolel. jaz sem mu danes dala zraven v vrečko take zimske hlače, če bodo šli v sneg. zgoraj ima pa tako ali tako bundo,na nogah pa ski bucke. tako da je opremljen. včeraj niso šli ven, po moje ravno zaradi tega, ker niso imeli vsi opreme. včeraj so nas vzgojiteljice prosile, naj jim damo zraven, tako da zdaj ne bi smelo biti več ovir. majčica kar ne morem verjeti, da so eni šli ven, eni pa ostali noter. kruto. pa bi ja en dan počakale in opozorile starše naj prinesejo vso opremo. eh ja....bodo pa danes uživali
pridno razvaja...