jacki
|
Hejla drage moje so ! Danes bila na prvem pregledu je velik 3,5 cm in odgovarja velikosti 10t!!!! FUL SEM VESELA!!!! Slikco imam, čeprov ni najlepša, ker se je potem obrnu in mi mahov in ta slikca bi bla idealna ...sem se kr stopila Nisem mogla verjert da je njegova oblika že čist čoveška, samo da je še čist mini mini človečk Datuma naslednjega pregleda še nisva določili, ker še ne vem, a se bom prijavla na NS al ne...še kr sem v dilemi SEm mislna da bo po pregledu mišljenje durgačno, pa ni Sem muhasta ko aprilsko vreme Lih dons mi je spet slabo...komaj čakam, da se mal umiri tole stanje... Sem se odločila, da jutri povem v službi, bomo vidli kakšen bo odziv... upam da pozitiven. Ste imele debato glede nevarnih psov...jest tud čist živčna ratam, ko vidim neprivezanga psa , pa imam tud sama psa, ki nikoli, ampak nikoli ni odvezan, ker na žalost ima pes kosmata všesa in nikol ne veš kaj ima v glavi...pri nas čez vas je tud polno prosv in je prov podvig, da greš peš, pa da se noben vate ne zaleti groza! Glede trebuščkov...men se popoldne kar ven izboči pa mi je zdejle prov fajn, da se mal vidi, verjetno bom proti koncu pa že čist naveličana.. Hitr fotoaparate v roke, pa da vidmo kolk bomo šle s kilam in centimetri gor Bodite lepo, merkejte dvoje trebuščke, pa velik se PS: Dobrodošle tanove
< Sporočilo je popravil jacki -- 15.9.2010 20:06:23 >
|