sreckica
|
helou bejbe! kristusove gate, en dan pa pol me ni tle, pa komi folgam vse prebrat! pridne, mam vsaj kej delat v tem fenomenalnem vremenu... neki ste omenjale seks... kaj je to? men je tut grozn, ampak ne morm zaspat, ko se gre v.d. mož stuširat, sem že globoko v komi, ko pride nazaj! se zanašam na un podatek, da bo naslednje 3 mesce boljš.... Tincy90 mega vesela zate, boš vidla, zdej se jih pa še znebit ne boš mogla super, res je drugače, če maš odnose z najbližjimi poštimane! Ljubljana... obožujem jo! 5 let študija, pa sem se zaljubila, čeprav sem totalno anti-mestno dekle, ampak Ljubljana in njena nabrežja, sploh v božičnem času... mmmmmmmm I love it! a pol pravte, da je možn da mi pipa spušča... hja čist možno... ker čutim pa čist nič ne, kdo bi vedu. se je pa zdej mal umirilo (trkam na les), upam, da se vse poštima. sicer pa še 1 teden in en dan do naslednjega pregleda, jupiiiiii kostanj kostanj kostanj, kooooončno se ga da že neki nabrat! okus je sicer še zmer zanič, ampak za prve lušte potešit je najboljši ga grem kr neki kuhat dat, peku ga danes zgleda ne bo noben zuni, ker lahk rata golaž iz njega...
|