Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 9:56:09
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
No, pa sem naredila biznis Sem trkala ko zmešana, se mi je zdelo, da so 2 že čist zrele, talent kot sem utrgam obe, eno razrežem in notri...beeelo a jo ima smisel pustit v hladilniku, je kakšna varianta, da dozori ali sta pač obe za v smeti
tadrugo izdolbi, pa jo napolni z vodko ali ne vem katerim alkotom že, pa koščke izdolbenega not dej, pa zapri za en dan, potem pa s slamco pijte, boste zadeti ko mambe.
RE: Kako veš, kdaj je lubenica zrela? 27.7.2010 10:40:30
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: vaney No, pa sem naredila biznis Sem trkala ko zmešana, se mi je zdelo, da so 2 že čist zrele, talent kot sem utrgam obe, eno razrežem in notri...beeelo a jo ima smisel pustit v hladilniku, je kakšna varianta, da dozori ali sta pač obe za v smeti
tadrugo izdolbi, pa jo napolni z vodko ali ne vem katerim alkotom že, pa koščke izdolbenega not dej, pa zapri za en dan, potem pa s slamco pijte, boste zadeti ko mambe.
mene nebi več postavli na noge tisti dan, drug dan pa nebi bil maček, ampak krdelo tigrov