Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pol sem pa videla, da mi bo res izmeril trebuh s to zadevo
Meri ti od vrha do konca maternice (se pravi navpično navzdol). Mi ni čisto jasen pojav, on pa zadovoljno kima in pravi, da je ok.
Pol sem pa tudi jaz vesela
.
danes je moj mali še posebej živahen, kar pomeni, da komaj diham ker mi pritiska na pljuča, potem se odloči, da je zabavno brcati v moj želodec, kožo imam zategnjeno do konca in me lastna koža moti, še posebej tam okoli popka
. Čeprav me načeloma ne moti tako zelo ta buši, še vedno lahko izvajam pilates ali jogo, hodim pa samo po ravnem - nič več v hrib. Ni pa prijetno, ker po vsakem štorastem gibu otrdi, recimo vsakič ko vstanem iz postelje on obvezno otrdi!
sicer to zgleda povsem normalno, ampak ko ga imaš sam je pa to nekaj povsem drugega
Kar naprej bi nekaj jedla... ne morem pa preveč, ker želodec nima več prostora... da govorimo o mehurju in lulanju... hehe, prav zabavno ane... in simpatično
! Čestitke Brigiti in srečno njenima pikicama!
. V prvi
, mučijo me namreč oboji
. Če te noga potem še cel dan boli je to gotovo zaradi ven in ne zaradi mišice. Je pa oboje pogojeno s pomanjkanjem Mg. Glede na izkušnje sem ugotovila da pomaga, če vsaj 1x na dan dvigneš noge (višje od bokov) za 20 minut in zvečer popiješ dva Magnesola al pa kake druge Mg tablete, moraš pa popiti vsaj 300 mg Mg dnevno . Če se ti prej to ni dogajalo, ko si pila Donat je skoraj 100% to zdaj povezano s pomanjkanjem Mg. Pomaga tudi če nosiš kompresijske nogavice, ampak jaz jih do zdaj še nisem uspela kupiti, tako da ne vem...