Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Evo, samo omenim pijačo, pa imam suha usta... Grem pit...

..Glede oblačilc pa približno vem kaj je kaj, ker sem delala v BC-ju...Kar se pa cuker diete tiče, se človek navadi, res da je vse skupaj bolj enolično, tako da včasih me prav mine, ampak hitro pozabim, za kaj se moram temu odpovedovat...HB po porodu tole zgine
velikokrat gre tudi kakec mimo pri nogicah in ga moraš potem celega preoblečt, ker se tudi bodi umaže, majčka pa se ne. Ne vem, meni je bilo bolj praktično imet mako majčko in potem čez pampersko povit še s povijalno plenico, kot pa imet samo body. Tudi otročka potem lažje primeš, ker je bolj trdno kot če imaš samo body.
.
sem si en komplet body-benkic kupila, in še enega za domov iz P, ki je pasal h kompletu. Saj imam v albumu slikice.
. Ampak sem v tej nosečnosti postala obsedena s pesinim sokom - ful mi je dober, pa še endovital (pesin sok + med) sem si kupla in zaenkrat kar drži, pa še kri imam super. Mogoče še pa prepariram proti virusom
Tiste, ki imete PDP 23.12. - je že katera med vami, ki je dobila datum nastopa porodniške? Ker meni je sestra pri G. napisala v knjižico 22.11., pa mi nikak ne štima? Ne vem kaj je ona v ponedeljek pisala?