betricija
|
dan smo ravno pri porodih; mene ni strah, želim pa da bi čimprej minil, a zato ni vse od mene odvisno. se pa jaz bojim, da bom v tistih navalih popadkov popolnoma odpovedala in da ne bom poslušala babice, mojga bom pa itak preklela...tko mi vse pravijo, ki so že rodile. se že zdaj kontroliram, da ne bi s takimi izbruhi tam po porodnišnici izpadla. bom pa sigurno šla na predavanja za EA, tolk si želim roditi naravno, pa ne bi rada imela preveč bolečin, zaradi visoke dioptrije, je še optik rekel, naj se ne napenjam predolgo, da naj se ne izmučim do konca, da bom po vsej verjetnosti res izbrala to opcijo. čeprav sem zelo proti temu, vendar v Kranju pravijo, da če že želiš protibolečinsko pomoč, je bolje EA, ker če se kaj zakomplicira, ti samo malo več tega dodajo in že imaš CR, ni potrebno priprav...če sem prav razumela. ve vse lepo , jaz pa samo sanjam o tem.najprej je bila krvavitev, ko sem končno začela živeti kot nosečnica in brez pritiskov in sem komaj čakala, da svojega pohopsam, pa evo, nova diagnoza kao kratek MV. pa sem spet samo na sanjah. so pa priporočal v MŠ, naj zadnji teden , da spermiji mehčajo MV in je porod hitrejši . če bom dobila dovoljenje od moje G, bo moj takrat bogi hehe. imejte se
|