lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla, punce meni se je že v petek zvečer začel po malem rjavkast izcedek, tak kot neke nitke svetlorjave ki so po koncu menstruacije. Včeraj ga je bilo malo več, že tudi na papirju ko sem šla lulat, ne samo ko si prometrium vstavim, danes ga je pa še več in je vsakič ko grem na wc. Ful me je strah, kaj bi to pomenilo. Sicer vem, da je nevarno, če je krvavo, pri meni pa za enkrat še ni sveže krvi, ampak vseeno me skrbi to, da ga je vedno več namesto manj. Zdaj so že kar taki drobni koščki in nitke. Prometrij jemljem na 8 ur in malo bolj počivam, v bistvu sem danes samo kosilo skuhala ostalo pa kavčam. A je še kaj drugega za naredit? A katera ve, kaj bi bili ti rjavo-bež izcedki? Sem že čist panična... Uf, sem prišla samo Roži zaželet en lep jutrišnji dan, sva z Živo obe zakuhali na 38 stopinj, pa vidim tvoj post...v veliki večini primerov krvavitev ne pomeni nekaj grozečega...vem za punco, ki si je morala dati vrečko pod rito, tako ji je tekla kri, pa je danes srečna mamica...vem pa, da ko se pojavi kaj takega, je vsaka tolažba mimo in smo vsi prestrašeni. Držim pesti, da je razlog v tem, katerega je mismis navedla pod točko 2. Drži se draga, vse bo v redu